Çiğli Belediyesi vatandaşları 'Atatürk 1881-1919' filmiyle buluşturdu

Çiğli Belediyesi vatandaşları 'Atatürk 1881-1919' filmiyle buluşturdu

Çiğli Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında, kentin dört bir yanından gelen vatandaşlar, 'Atatürk 1881-1919' filmini izledi.

MEDYA EGE - Çiğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, ilk gösterimi 3 Kasım tarihinde yapılan ve yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in üstlendiği 'Atatürk' filmi için bir organizasyon çalışması gerçekleştirildi. Bu kapsamda düzenlenen etkinlik ile İzmir'in dört bir yanından gelen vatandaşlar, Aras Bulut İynemli'nin Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandırdığı filmi, ücretsiz bir şekilde izleme fırsatı buldu.

f-yqvf0xoaiaz83.jpg

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü'nün de katılım sağladığı gösterimde, vatandaşlar film seyrinin tadını çıkardı.

Başkan Gümrükçü sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Bir ulusun kurtuluş ateşini yakan Mustafa Kemal Atatürk'ün hikayesini anlatan ATATÜRK 1881-1919 filmini İzmir'in dört bir yanından gelen yurttaşlarımızla birlikte keyif ve gururla izledik."

f-yqvf2wgaanufj.jpg

FİLMİN KONUSU

Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin'in oturduğu film, Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatına odaklanıyor. Aras Bulut İynemli'nin Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandırdığı filmde, Atatürk'ün yetim bir çocukken nasıl bir kahramana dönüştüğü, hangi özelliklerinin onu bir lider haline getirdiği gözler önüne seriliyor.

f-yqvfwxyaalvds.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.