Çiğli Belediyesi yapı Malzemeleri Fuarı’nda yerini aldı

Çiğli Belediyesi yapı Malzemeleri Fuarı’nda yerini aldı

Çiğli Belediyesi, Karşıyaka Müteahhitler ve İşadamları Derneği (KAMİAD) ve Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen Karşıyaka Yapı Üreticileri ve Yapı Malzemeleri Fuarı'nda yerini aldı.

Medya Ege- Bostanlı Pazar yerinde düzenlenen Karşıyaka Yapı Üreticileri ve Yapı Malzemeleri Fuarı'na Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, Eczacıbaşı Yapı Grubu Direktörü Murat Helvacı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Harita Mühendisleri Odası yöneticileri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

fd-6ip7wqauxh-q.jpg

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Çiğli Belediyesi standında katılımcılara kentsel dönüşüm ve dijitalleşme çalışmalarını bizzat anlattı. Başkan Gümrükçü, açıklamasında "KAMİAD ve Karşıyaka Belediyesi’nin bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Yapı Üreticileri ve Yapı Malzemeleri Fuarı, büyük bir katılımla açıldı. 12-13 Kasım tarihlerinde Bostanlı Pazar yerindeki fuarda yerimizi alarak kentsel dönüşüm ve dijitalleşme çalışmalarımızı anlatacağız" ifadelerine yer verdi.

fd-6ip9xmaywwyo.jpgfd-6ip8xeamxqob.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.