Çiğli Belediyesi'nde temizlik seferberliği devam ediyor

Çiğli Belediyesi'nde temizlik seferberliği devam ediyor

Çiğli Belediyesi ekipleri, "Biz temiz insanlarız, kentimizi seviyoruz" sloganıyla başlatılan temizlik seferberliği kapsamında Yakakent Mahallesinde temizlik çalışmasını gerçekleştirdi.

Nilda Altın Okay- Çiğli Belediyesi tarafından "Biz temiz insanlarız, kentimizi seviyoruz" sloganıyla başlatılan ve her hafta bir mahallenin temizlendiği temizlik seferberliği kapsamında bu hafta Yakakent Mahallesi temizlendi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin de destek olduğu temizlik çalışmasında sokak, cadde ve kaldırımları dip bucak süpürüldü ve yıkandı; atıl durumda bulunan arazilerdeki atık ile çöpler toplandı ve ağaçların budama işlemleri gerçekleştirildi.

fwalldgxoaaxwlv.jpg

Çiğli Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "“Biz temiz insanlarız, kentimizi seviyoruz” sloganıyla yürüttüğümüz çalışmaları bugün İBB desteği ile Yakakent mahallemizde sürdürdük. Ekiplerimiz sokakları, caddeleri ve kaldırımları dip bucak süpürüp yıkadı. Katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer ve ekibine teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi.

fwalldhwiambvwc.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.