Çiğli Belediyesi’nden 100.Yıla özel park açılışı

Çiğli Belediyesi’nden 100.Yıla özel park açılışı

Çiğli Belediyesi tarafından, Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları kapsamında Balatçık Mahallesi’nde projelendirilen 100. Yıl Parkı’nın açılışı büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Çiğli Belediyesi, Cumhuriyetin 100. Yılı anısına Balatçık Mahallesi’nde yapılan parkı yoğun bir katılımla hizmete açtı. Oyun grupları, fitness aletleri, tenis kortu, basket sahası, dinlenme ve yeşil alanlarıyla çocuklar ve ebeveynlerine kaliteli bir sosyalleşme imkanı sunan parkın açılışına CHP İl Başkanı Yardımcıları, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

100uncu-yil-parki-4.jpg

“100. YIL COŞKUSUNU YAŞIYOR VE YAŞATIYORUZ”

100. Yıl Parkı'nın açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Cumhuriyetimizin 100. yılı coşkusunu yaşamaya ve yaşatmaya devam ediyoruz. Bu park ile Ata’mızın Cumhuriyeti emanet ettiği çocuklarımıza ve gençlerimize keyifli vakit geçireceği bir sosyal alan hediye etmek istedik. Parkın yapımında desteklerini esirgemeyen değerli iş insanı Adnan Yılmaz’a da ayrıca teşekkür ediyorum. Balatçık Mahallesi, Katip Çelebi Üniversitemizin bulunduğu, ülkemizin dört bir yanından her yıl binlerce gencimizi ağırladığımız gelişmekte olan bir bölge. Kısa süre önce Pazar yerimizi hizmete açtık. Yapacağımız ihale ile yıl sonu gibi üstünü de kapatacağız. Gençlik Merkezi projemiz üzerinde çalışmalarımız sürüyor. Çiğli, Atatürk’ün izinden yürüyen ve Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan aydınlık bir kent. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında da kentimizin kimliğine yakışan hizmet ve projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

100uncu-yil-parki-2.jpg

“BİR PARKTAN ÇOK DAHA FAZLASI”

Balatçık Mahallesi Muhtarı Fahrettin Çakıroğlu, “Balatçık Mahallesi olarak, uzun yıllar park ve sosyal alan sıkıntısı yaşadık. Belediye Başkanımız Sayın Utku Gümrükçü’nün ne zaman kapısını çalsak, bir talepte bulunsak bizleri geri çevirmedi. Park istedik, başkanımız içerisinde tenis kortu ve basket sahası da olan Cumhuriyetimizin 100, yılına yakışan bir sosyal tesisi mahallemize kazandırdı. Başkanımız başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim” ifadelerini kullandı.

100uncu-yil-parki-3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.