Çiğli Belediyesi'nden Atatürk filmine davet

Çiğli Belediyesi'nden Atatürk filmine davet

Çiğli Belediyesi, tüm Çiğlili vatandaşları belediye tarafından düzenlenecek olan organizasyon kapsamında 'Atatürk' filmini izlemeye davet etti.

MEDYA EGE - Çiğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, ilk gösterimi 3 Kasım tarihinde yapılan ve yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in üstlendiği 'Atatürk' filmi için bir organizasyon çalışması gerçekleştirileceğini duyurdu. Bu kapsamda düzenlenecek etkinlik ile Çiğlili vatandaşlar, Aras Bulut İynemli'nin Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandırdığı filmi, ücretsiz izleme fırsatı bulacak.

5362-pvmyr.png

Etkinlik, 24 Kasım Cuma ve 25 Kasım Cumartesi günleri olmak üzere iki gün boyunca Fakir Baykurt Salonu'nda gerçekleşecek. Ücretsiz davetiye ve biletler ise Çiğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nden temin edilebilecek. Biletler, 20 Kasım Pazartesi günü öğleden sonra alınabilecek.

Çiğli Belediyesi'nin sosyal medya hesabından organizasyona ilişkin yapılan paylaşımda ise; "Bir ulusun kurtuluş ateşini yakan Mustafa Kemal Atatürk'ün hikayesini anlatan ATATÜRK 1881-1919 filmini izlemeye tüm hemşehrilerimiz davetlidir. Davetiyenizi ücretsiz olarak Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzden temin edebilirsiniz" ifadelerine yer verildi.

FİLMİN KONUSU

Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin'in oturduğu film, Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatına odaklanıyor. Aras Bulut İynemli'nin Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandırdığı filmde, Atatürk'ün yetim bir çocukken nasıl bir kahramana dönüştüğü, hangi özelliklerinin onu bir lider haline getirdiği gözler önüne seriliyor.

f-imgcaw0aaulj5.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.