Çiğli Belediyesi'nden 'Dikkat Güçlendirme Atölyeleri'

Çiğli Belediyesi'nden 'Dikkat Güçlendirme Atölyeleri'

Çiğli Belediyesi, Akademik Terapi Merkezi işbirliğinde 7-12 yaş arası çocuklara yönelik 'Dikkat Güçlendirme Atölyeleri' düzenleniyor.

Çiğli Belediyesi tarafından, 3-14 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan Dikkat Güçlendirme Atölyelerinde 7-12 yaş arası çocuklarla dikkat güçlendirme, odaklanma çalışmaları yürütülecek.

Çiğli Belediyesi’nin Akademik Terapi Merkezi işbirliği ile düzenlediği 3-14 Temmuz tarihleri arası her gün 7-12 yaş arası çocukların katılımına uygun olan ‘’ Dikkat Güçlendirme Atölyeleri ‘’ programı hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar 0232 935 5535 numaralı telefondan iletişime geçebilir.

DİKKAT ATÖLYESİ NEDİR?

Dikkat atölyesi her yaşa uygun şekilde geliştirilen ve profesyonel anlamda etkinliklerin ilerlediği bir çalışmadır. Bu çalışma fonksiyonları dikkatin sağlanabilmesi ve toplanabilmesi açısından önemlidir. Başarıyı ve özgüveni getiren önemli bir uygulama olarak da kabul edilmektedir.

"ÖNCELİĞİMİZ GELECEĞİMİZİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIMIZ VE ONLARIN GELİŞİMİDİR"

Yaz tatili ile birlikte çocuklar için atölye ve kurs programları kapsamında çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüklerini ifade eden Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, "Çocukların dikkat ve odaklanma süreleri yaş gruplarına ve gelişim düzeylerine göre farklılıklar gösterebiliyor. Günümüz şartlarında çocuklarda konsantrasyon bozuklukları, odaklanma problemleri ve dikkat eksikliği sorunu artmış durumda. Bu durum karşısında belediye olarak Dikkat Güçlendirme Atölyeleri ile katkı sunmak istedik. Aileler, 7 ile 12 yaş arası çocuklarını ücretsiz olan atölyelerimize getirerek destek alabilir ya da çocuklarının dikkat eksikliği sorununu giderebilirler. Çocuklarımızın hayatına dokunan bu tür atölyelere oldukça büyük bir önem veriyoruz. Bizim her zaman önceliğimiz geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve onların gelişimidir. Etkinliğimize katılmak isteyen tüm çocuklarımızı bekliyorum.” dedi.

whatsapp-image-2023-07-03-at-14-49-55.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.