Çiğli Belediyesi'nden Esnafa Destek

Çiğli Belediyesi'nden Esnafa Destek

Çiğli Belediyesi tarafından, Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında getirilen yeni kısıtlamalar sonrasında iş yerlerini kapatmak zorunda kalan esnaf ve çalışanına gıda kolisi desteğinde bulunuluyor. 

Çiğli Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü'nün organize ettiği uygulama kapsamında ilk olarak, kapanan okul kantinlerinin sahipleri tek tek aranıyor. İhtiyaç sahibi çalışanların adresleri alınıyor ve hazırlanan gıda kolileri vatandaşların evlerine bırakılıyor. Gıda kolisi desteğinin Pandemi döneminde ekonomik sıkıntı yaşayan diğer esnaf kolları için de uygulanması planlanıyor. 
  dsc_3247.jpg
Başkan Gümrükçü: “Zor günleri birlikte atlatacağız”

Pandemi döneminin esnaf ve çalışanları ekonomik olarak olumsuz etkilediğini ifade eden Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Çiğlimizde hizmet sunan esnaf ve emekçilerimizi Covid-19 salgınından ve bu süreçte meydana gelen ekonomik krizden en iyi şekilde çıkarmak için çalışmalarımızı özveriyle sürdürüyoruz. İlk günden itibaren hijyenik tedbirler, fiziki yardım uygulamaları ve ekonomik destek paketleriyle esnafımızın yanında olduk. Salgının yükselişe geçmesiyle birlikte tekrar kapanan okul kantinlerinde çalışan emekçilere yönelik gıda kolisi dağıtımına başladık. Ekiplerimiz, hazırladığımız gıda kolilerini evlere bırakıyor. İlerleyen süreçte gıda kolisi dağıtımına farklı esnaf kollarımızla devam edeceğiz. Bu zorlu süreci Çiğli olarak hep birlikte atlatacağız” dedi.  
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.