Çiğli Belediyesi'nden vatandaşlara anket

Çiğli Belediyesi'nden vatandaşlara anket

Vatandaştan büyük ilgi

Çiğli’nin 26 mahallesine kurulan sandıklarla ilçe halkının nabzını tutan Çiğli Belediyesi bu kez vatandaşa sokaklarda ulaşmayı hedefledi. Çiğli Belediyesi tarafından kentin en işlek noktaları olan Anadolu Caddesi, Kasaplar Meydanı ve İzban aktarma durağına kurulan standlarda vatandaşa anket yapılmaya başlandı. İki gün boyunca belediye halkla ilişkiler personeli Çiğli halkına anket yapacak. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, vatandaş odaklı belediyecilik yapabilmek adına vatandaşın talep ve önerilerinin önemli olduğunu vurgulayarak, vatandaşın anketlere katılımını beklediklerini söyledi. 

dsc_1732.jpg

VATANDAŞTAN BÜYÜK İLGİ

Yaşadığı kentle ilgili talep ve önerilerini belediyeye iletmek isteyen vatandaş ise anket uygulamasından memnun kaldı. Çiğlililer, vatandaş memnuniyet anketini doldurup görüşlerini bildirip, öneri ve taleplerini belediyeye iletilmesini sağladılar. Muhtarlıklara kurulan sandıklara gitme fırsatı yakalayamayan Çiğli halkı bu standlarda ankete katılarak görüşlerini iletme şansını yakaladılar. Vatandaşların iki gün boyunca öneri ve taleplerini belediyeye iletmelerini isteyen Başkan Gümrükçü, “Halkımızın bu sandıklara dilediğince, özgürce düşüncelerini bize iletmelerini istiyoruz. Şu anda öncelikli talepleri tespit aşamasındayız. İlçe halkımızın beklentilerini belirleyerek hizmetlerimizi üreteceğiz. Katılım oldukça yüksek” dedi.

HALKIN GÖRÜŞLERİ ÖNEMLİ

Toplumcu belediyeciliğin gereğini yerine getirmeye çalıştıklarını belirten Başkan Gümrükçü sözlerini şöyle sürdürdü: “Katılımcı belediyecilik anlayışı bizlere farklı toplumsal kesimler için daha fazla sorumluluk yüklüyor. Sürdürülebilir kalkınma hedeflerimiz arasında insan onuruna yakışır yaşam koşullarının sağlanması yer alıyor. Bu hedefimize ulaşabilmek için de belediye olarak sorumluluklarımızı yerine getirmeye çalışıyoruz. Çiğli’nin geleceğini planlarken geçici çözümlerden uzak durmaya özen gösteriyoruz.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.