Çiğli Belediyesi’nin Dijital Ruhsat Projesi, ödüle layık görüldü

Çiğli Belediyesi’nin Dijital Ruhsat Projesi, ödüle layık görüldü

Çiğli Belediyesi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla Ankara'da gerçekleşen İkinci Yüzyıl Yerel Yönetimler Proje Ödülleri'nde Dijital İnşaat Ruhsatı Projesi ile ödüle layık görüldü.

Nilda Altın- İkinci Yüzyıl Derneği tarafından Ankara Sheraton Otel’de düzenlenen ve yerel yönetim alanında projelerin değerlendirildiği ve başarılı belediyeler ile başkanlarına ödüllerinin verildiği İkinci Yüzyıl Yerel Yönetimler Proje Ödülleri'nin açılış konuşmasını Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptı. Törende Çiğli Belediyesi, Dijital İnşaat Ruhsatı Projesi ile ödüle layık görüldü. Ödülü Seyfi Oktay'dan teslim alan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, "Değerli jüri üyelerine ve ödülümüzü takdim eden Sayın Seyfi Oktay'a teşekkür ediyorum" dedi.

fpgbvcqwqag-q0n.jpg

Başkan Gümrükçü, törene ilişkin paylaşımında "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla düzenlediği İkinci Yüzyıl Yerel Yönetimler Proje Ödülleri gecesinde Dijital İnşaat Ruhsatı Projemiz ödüle layık görüldü. Değerli jüri üyelerine ve ödülümüzü takdim eden Sayın Seyfi Oktay'a teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

fpe4khyxoaaxjda.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.