Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi 23 Nisan'ı kutladı

Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi 23 Nisan'ı kutladı

Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi çalışanları ve hasta çocuklar ve aileleri ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı .Op. Dr. İzmir Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi Başhekimi İlker Kızıloğlu sosyal medyada bir mesaj yayınladı.

İşte Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi Başhekimi İlker Kızıloğlu'un yayınladığı mesajı; 

"23 Nisan tarih itibariyle Türk milletinin sarsılmaz iradesinin bir göstergesidir.İstiklal savaşı sırasında büyük bir özveriyle mücadele eden aziz milletimiz zafere ulaşarak Cumhuriyetimizi ilan etmiştir.Bu tarih Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilân ettiği tarihtir.

“Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir” inanışıyla kurulan Meclisimiz, bağımsızlığını tüm egemen güçlere ilan etmiştir.Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyetin geleceğini emanet edeceği çocuklarımızın bu bilinçle yetişmesine çok önem vermişti. Küçük hanımlar, küçük beyler... Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız.

Şüphesiz bu günü en eşsiz kılan dünyada çocuklarına bayram hediye eden ve bu bayramı bütün dünya ile paylaşan ilk ve tek ülke Türkiye’nin ilk ve tek liderin Mustafa Kemal Atatürk’ün olmasıdır. Mustafa Kemal ATATÜRK, çocuklara duyduğu sarsılmaz güvenin ve büyük sevginin ifadesi olarak, millî bayramımız olan 23 Nisanlar’ı çocuklara armağan etmiştir. Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, İstiklal savaşımızın tüm kahramanlarını, birinci meclis üyelerini saygı, minnet ve şükranla anıyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun…"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.