Çiğli Kadın Buluşmasında İstanbul Sözleşmesi konuşuldu

Çiğli Kadın Buluşmasında İstanbul Sözleşmesi konuşuldu

Çiğlili ev hanımlarını bir araya getiren Çiğli Kadın Buluşmasında, İstanbul Sözleşmesi ve CHP'nin Aile Destekleri Sigortası projesi konuşuldu. Etkinliğe, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü de katıldı.

Nilda Altın- Demokrat Kadınlar Sosyal Yardım Derneği tarafından düzenlenen Çiğli Kadın Buluşması etkinliği yoğun bir katılımla gerçekleşti. Etkinlikte Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan yer aldı. Etkinlikte Çiğlili kadınlara İstanbul Sözleşmesi'nin önemi ve CHP'nin Aile Destekleri Sigortası projesi anlatıldı.

foxizmcxiam0cvz.jpg

Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, "Demokrat Kadınlar Sosyal Yardım Derneğinin düzenlediği ‘Ev Hanımları İle Dayanışma Kahvaltısına’ İl Başkanımız Deniz Yücel, İlçe Başkanımız Mert Özcan ve Belediye Başkanımız Utku Gümrükçü ile katılarak, partimizin Aile Destekleri Sigortası projesini Çiğlili kadınlara anlattık." ifadelerini kullandı

foxblxixiaeia46.jpg

Başkan Yücel, "Kadına hak ettiği değeri vereceğiz" gibi kibirli söylemleri asla kabul etmiyoruz! Kadına, doğuştan sahip olduğu hakları vermek veya bunu lütuf gibi göstermek, kimsenin haddi değildir. Bunu yapanlar kadının toplumdaki yerini hazmedemeyen zihniyetin temsilcileridir. Çiğli Kadın Buluşmasına katıldık ve İstanbul Sözleşmesi'nin yeniden yürürlüğe sokulacağını, Aile Sigortası ile kadınlarımızdan gasp edilen hakların teslim edilerek, bu ayıba son verileceğini anlattık." dedi.

foxiykqxeaqcs4k.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.