Çiğli'de Atila coşkusu sokağa taştı: Tarih yazacağız!

Çiğli'de Atila coşkusu sokağa taştı: Tarih yazacağız!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, ortak akıl ziyaretlerine Çiğli ile devam etti. Atila, Çiğli ziyaretinde meşale pankart ve sloganlarla karşılandı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, ortak akıl buluşmaları kapsamında gittiği Çiğli’de coşkulu bir kalabalık tarafından meşalelerle karşılandı. CHP İlçe binasına sığmayan Çiğlililer, Atila’yı parti binası önünde bir miting havasında dinleyerek, Atila’ya alkış ve sloganlarla destek oldu.

KALABALIK BİNA DIŞINA TAŞTI!

CHP Çiğli Örgütü ziyaretinde Atila’yı İlçe Başkanı Erkan Akar, kadın ve gençlik kolları üyeleri, önceki dönem Belediye Başkanı Hasan Arslan, belediye ve meclis üyesi aday adayları ile Çiğlili vatandaşlar karşıladı.

cigili-1.jpg

Parti binası önünde gerçekleştirilen mini mitingde İlçe Başkanı Akar, Atila’ya aday adaylığı yolunda başarılar dileyerek “Bornova’da yaptığınız çalışmaların devamı umarım gelir” dedi.

Atila, Çiğlililere hitaben yaptığı konuşmada vatandaşları “Çiğli Bizim Evimiz; İzmir Bizim Evimiz” şiarıyla selamladı. Atila’nın parti binası önünde yaptığı konuşma sık sık slogan ve alkışlarla destek buldu.

“TÜRKİYE’DE TARİH YAZACAĞIZ”

Atila, partililerle buluşmasında İzmir’in önemine değinerek, en başarılı belediyecilik anlayışını hayata geçireceklerinin altını çizdi.

Atila göreve geldiği takdirde, liyakat ve katılımcı belediyecilik anlayışı ile Türkiye’de fark yaratacaklarına işaret etti.

Atila, coşkuyla karşılanan konuşmasında gelişmiş kentlerde her zaman bir kadın izi olduğunu ve kendisinin belediye başkanı olduğu dönemde Bornova Belediyesi’nde müdürlerin yüzde 60’ının kadın olduğunu hatırlatarak şöyle konuştu; “Kadınlarımızın başarılı olması lazım. Gelişmişlik değerini yatırımlar dışında, kentteki işve sosyal hayatındaki kadınlar da belirler. Türkiye’de bir değişim söz konusu. En önde kadınlarımız ve gençlerimiz olmalı. Kadınlar 27 kat bizden daha etkili. Bir insan bir dünyadır. Siyaset hep birlikte olmalı. Katılımı arttırırsak daha az hata yaparız ve işlerimiz daha kaliteli olur. Artık demlendik, olgunlaştık. Sizlerin desteğiyle en iyi başarılı belediyecilik anlayışını hayata geçirerek Türkiye’de tarih yazacağız. İzmir markasını siyasetini, kültürünü, kadınlarını, spor insanlarını, gazetecilerini en iyi hale getireceğiz.”

cigili-3.jpg

VAR GÜCÜYLE ÇALIŞMANIN SÖZÜNÜ VERDİ

Atila’nın Çiğli ziyaretinde İzmir’in Türkiye siyasetinde öncü olmasının gerektiği damga vurdu. 31 Mart Yerel Seçimlerinde, İzmir’deki güzel enerjinin Türkiye’ye yayılması gerektiğini vurgulayan Atila, “Amacımız 31 Mart Pazar saat 17’ye kadar CHP’nin en yüksek oyu alması için hep birlikte çalışmak. İzmir’den doğan bu güzel enerjinin komşu illerimize kavuşması gerekir. Siyaset yapma tarzımız değişmeli. Bu da daha çok katılımla gerçekleşir. Kentimizi, kentlilerin yönetmesi için ortak akılla ortaya koyduğumuz projelerimizle çok insanımız katıldığı yeni bir siyaset döneminin başlamasının Türkiye’nin önünü açacağına inanıyorum. İzmir’imizin marka değerlerinin daha fazla olması, İzmir’in Türkiye’de siyasetin, sanatın, sporun süper liginde olması için tüm enerjimizi ortaya koymalıyız. Çalışkanlığımızı ortaya koyacağız. İzmir’in farkını Türkiye’ye hissettirmek zorundayız. Çünkü İzmir, sadece Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesi değil, Türkiye’nin de son kalesidir İzmir. Türkiye’de nerede bir karanlık varsa İzmir aydınlatmak için oradadır. Çiğlililerin ve İzmir’in görevi budur. Bunun için de tarihimizden aldığımız güçle, Hasan Tahsin’in ilk kurşunu attığı kent olan İzmir’de 9 Eylül 1922’de Belkahve’de tamamlanan tarihimizi şimdi de her anlamda Türkiye’ye örnek olması gerekir; karanlıkları aydınlatması gerekir. Bunun için de var gücümüzle çalışmanın sözünü veriyoruz” ifadelerini kullandı.

ÖRGÜTÜN VİCDANI VAR

Atila, “Anketlerde birinci sırada çıkıyoruz. Örgütümüzün bir vicdanı var. Bu da çok önemli. Partimizdeki üye sayısını arttırmamız lazım. Saygın nitelikli insanların, gençlerin ve kadınların bu taşın altına elini koyup daha iyi bir siyasete katkıda bulunmaları gerek. Çünkü siyaset kurumu kucaklayıcı olmayabiliyor” dedi.

cigili-2.jpg

İZMİR, İZMİR TV’DE OLACAK!

İzmir’in hak etmediği bir yerde olduğunu bir kez daha dile getiren Atila şöyle konuştu; “Bornova’da Dost Market Projemiz vardı; burada para geçmiyordu. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza marketlerden kendi kredi oranında alışveriş yaptılar. Bu bir paylaşma, dayanışma projesiydi. Kültür sanat faaliyetlerinde şunun sözünü veriyorum; her ilçede ilçenin yapısına uygun, sinema, konserler yapacağız. Bunları da ortak akılla yapacağız. Sadece merkezde değil; Kınık’ta, Beydağ’da, Tire’de çalışmalar yapacağız. Esas önemli olan ulaşılabilir olmak. Bunu birlikte sağlayabileceğimize inanıyorum. İzmir TV açacağız. İzmir’in tüm kesimleri, burada olan her şey, televizyonda olacak. İzmir’i, İzmirli olmayanların tartışmasına izin vermeyeceğiz artık. İzmir markasına hep birlikte sahip çıkacağız. İzmir’i birinci olarak hak ettiği yere getireceğiz.”

ANAYASA’YA SAYGI MİTİNGİ’NE DAVET

Çiğli'den tüm İzmirlileri pazar günü gerçekleştirilecek olan mitinge davet eden Atila "Bu Pazar yani 14 Ocak saat 13.00’te Anayasaya Saygı Mitinginde Tandoğan’da en çok biz İzmirliler olmalıyız. Anayasaya sadakatin, topluma saygının ve bütün değerlerimize, geleceğe sahip çıkmak için hep birlikte orada olacağız. Hepinizi oraya davet ediyoruz." dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.