Çiğli'de Büyük Temizlik Seferberliği

Çiğli'de Büyük Temizlik Seferberliği

Çiğli Belediyesi tarafından, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde 295 personel ve 69 hizmet aracının yer aldığı geniş kapsamlı temizlik seferberliği başlatıldı.

Başkan Utku Gümrükçü’nün göreve gelmesiyle birlikte her hafta Pazartesi ve Perşembe günleri farklı mahallelerde temizlik çalışmalarının yapıldığı Çiğli'de, 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında farkındalık yaratacak bir uygulamaya imza atıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla kent genelinde başlatılan çalışmalarda 295 personel ve 69 hizmet aracı görev alıyor. Eş zamanlı olarak birçok mahallede gerçekleştirilen çalışmalarda ekipler; parkları, sokakları, caddeleri, kaldırımları ve atıl durumdaki boş arazileri dip bucak temizlemeye başladı. 6 ve 7 Haziran tarihlerinde de devam edecek olan çalışmalar ile tüm mahallelerin temizlenmesi planlanıyor.

whatsapp-image-2021-06-05-at-10.59.47.jpeg

Başkan Gümrükçü: "Kentimizin geleceği için çalışıyoruz"

Gelecek nesillere yaşanabilir bir kent bırakmak için çevre temizliğine önem verdiklerini ifade eden Başkan Gümrükçü, "Çevre ve doğa dostu belediyecilik anlayışıyla kent temizliği konusunda bir bilinç oluşturmak için göreve geldiğimiz günden bugüne çalışmalarımızı titizlikle ve kararlılıkla sürdürüyoruz. Belediyecilik yalnızca kentlerin bugününü değil geleceğini de planlamaktır. Çiğli Belediyesi olarak, biz de tüm hizmet ve projelerimizi bu sorumlulukla hayata geçiriyoruz. Son olarak, İzmir Büyükşehir Belediye'mizin destekleriyle 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde farkındalık yaratmak adına temizlik seferberliği başlattık. 3 gün boyunca tüm mahallelerimizi temizleyeceğiz. Başka ilçelerden veya şehirlerden kentimize gelen misafirlerin imreneceği, çocuklarımızın ise gelecekte sağlık ve huzurla yaşayacağı bir Çiğli'yi hep birlikte inşa edeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’e destekleri için Çiğlili vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum.” dedi.
whatsapp-image-2021-06-05-at-10.59.42.jpegwhatsapp-image-2021-06-05-at-10.59.45-(1).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.