Çiğli'de engelliler doyasıya eğlendi

Çiğli'de engelliler doyasıya eğlendi

Engelli vatandaşlar, yerel sanatçıların seslendirdiği coşku dolu şarkı ve türkülerle keyifli bir gece yaşadılar.

Çiğli Belediyesi tarafından Dünya Engelliler Günü nedeniyle eğlence düzenlendi. Engelli vatandaşlar, yerel sanatçıların seslendirdiği coşku dolu şarkı ve türkülerle keyifli bir gece yaşadılar.

 

Çiğli Belediyesi tarafından Dünya Engelliler Günü nedeniyle Belediye lokalinde Çiğli’de yaşayan engelli vatandaşlar ve aileleri için yemekli eğlence düzenlendi. Programa Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, CHP İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu, Çiğli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Arif Altıkulaç, Tüm Engelliler İçin Engelsiz Bir Dünya Derneği Başkanı Mehmet Aslan, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda engelli ve aileleri katıldı. 

 

Engelliler günü eğlencesi birçok yerel sanatçının katıldığı müzik ziyafetiyle başladı. Türk halk müziği ozanı Erencan Sönmez, Musa Polat ve İbrahim Kasımoğlu en özel türkü ve şarkılarını onlara eşlik eden engelli vatandaşlar ve aileleri için seslendirdiler. Daha sonra pistte eğlenen vatandaşlara, Başkan Arslan ve meclis üyeleri de eşlik ettiler. 

 

Başkan Arslan; “Engelliler önceliğimiz”

 

Engellileri sosyal yaşama dahil edebilmenin gayreti içinde olduklarını belirten Başkan Hasan Arslan, belediye hizmetlerinde engellilerin yaşamlarına katkıda bulunmanın öncelikli olduğunu vurguladı. Başkan Hasan Arslan, “Engellilerimizin yaşamlarını kolaylaştıracak, farkındalık yaratacak ve sorunlarını çözecek projelerle yanlarındayız. Belediye başkanı olarak, meclis üyelerimizle beraber her zaman engellilerimizin destekçisiyiz. Her hizmet ve projede desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.