Çiğli'de Kadınlar Günü coşkuyla kutlandı

Çiğli'de Kadınlar Günü coşkuyla kutlandı

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, çeşitli platformlarda bir araya geldiği kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü kutladı, kırmızı karanfil dağıttı.

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan önce Çiğli Belediyesi Eğitim Merkezi’ne giderek burada çalışan kadın öğretmenler ile erkek öğretmenlere de eşlerine vermek üzere kırmızı karanfil dağıttı. Ardından CHP Çiğli Kadın Kolları başkan ve üyelerine kırmızı karanfil veren Başkan Arslan, Perşembe günleri kurulan Komşuoğlu pazaryerine de giderek alışverişe gelen kadın vatandaşlara karanfil verdi. Atatürk Spor Salonu’na plates ve diğer kurslara katılmak üzere gelen kadınları da unutmayan Başkan Hasan Arslan, günün anlamıyla ilgili kısa konuşma yaptıktan sonra kadınlara kırmızı karanfil sundu.

Kültürpark’ta coşkulu kutlama

Başkan Hasan Arslan daha sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültürpark fuar alanı 2 nolu holde düzenlenen emekçi kadınlar festivalinde yer alan Çiğli Belediyesi standına geçti. Çiğli Belediyesi sanat ve el beceri kurslarına katılan kursiyerlerin ürünlerinin sergilendiği ve satışa sunulduğu standa giden Başkan Arslan, kadınlara Türk bayrağı ile kırmızı karanfil dağıttı ve bol bol fotoğraf çektirdi. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği Çiğli Belediyesi standında kadınlarla ilgilenen ve kadınlara yönelik hizmetlerle ilgili bilgi veren Başkan Arslan, “Kadınlarımız toplumumuzun temel direğidir. Kadınlarımızın toplumda sosyalleşerek daha fazla yer almasını istiyoruz ve bu anlamda kadınlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Kadınların eğitimi ve ekonomik düzeyinin yükseltilmesi temel amaç olmalıdır. Tüm kadınlarımızın gününü kutluyorum” diye konuştu.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.