Çiğli’de Sokak Temizliği Devam Ediyor

Çiğli’de Sokak Temizliği Devam Ediyor

Çiğli Belediyesi, “Temiz Çevre, Temiz Kent, Temiz Toplum” ilkesi doğrultusunda başlattığı temizlik çalışmalarını sırasıyla Ataşehir, Sasalı, İzkent ve Çağdaş mahallelerinde sürdürdü.

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, ilgili birim müdürleri, temizlik personeli, muhtarlar ve çevreye duyarlı vatandaşların katılım gösterdiği temizlik çalışması ilk olarak Ataşehir Mahallesi’nde başladı. Vatandaşların da katılım gösterdiği çalışmalar sonucunda mahallede bulunan sokaklar, caddeler, park alanları ve boş araziler dip bucak temizlendi. Temizlik çalışmaları daha sonra Sasalı Mahallesi’nde devam etti. Muhtarlık binası önünde başlayan çalışmalar, kadınlar ve çocukların da büyük desteğiyle kısa süre içerisinde tamamlandı. Temizlik seferberliği İzkent ve Çağdaş mahallelerinde kapsamlı şekilde yürütüldü.

0-(6)-028.jpg
 
Başkan Gümrükçü: “Mahallelerimiz pırıl pırıl”

Her hafta pazartesi günü yürütülen temizlik çalışmalarının Çiğli kamuoyu tarafından destek gördüğünü vurgulayan Başkan Utku Gümrükçü, “Belediye olarak Çiğlimizin her bir köşesini pırıl pırıl yapmak için her hafta farklı mahallelerde vatandaşlarımızla birlikte temizlik çalışması yapıyoruz. Çalışmalara bizzat kendim de katılıyorum. Çevremizi temizlerken vatandaşlarımızla sohbet etme ve vakit geçirme imkanı da buluyoruz. Halkımız bu çalışmalara çok sahiplendi. Farkındalık yaratmak amacıyla başlattığımız bu çalışmaların bir davranış haline geldiğini görmek bizleri çok mutlu ediyor” dedi.

0-(5)-046.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.