Çiğli'de Tam Kapanmada Sokak Sakinleri unutulmadı

Çiğli'de Tam Kapanmada Sokak Sakinleri unutulmadı

Çiğli Belediyesi tarafından, Çiğli Hayvan Hakları Meclisi ve gönüllü vatandaşların katkılarıyla başlatılan ve tam kapanma süresince devam edecek olan çalışmalar kapsamında kırsal alanlarda yaşayan sokak sakinlerine 450 kg mama dağıtımında bulunuldu.

Sokak sakinlerine yönelik hayata geçirdiği çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Çiğli Belediyesi, İçişleri Bakanlığı tarafından açıklanan tam kapanma sürecinde sokak sakinlerinin beslenme ihtiyaçlarını karşılamaya ara vermeden devam ediyor. Çiğli Hayvan Hakları Meclisi ve gönüllü vatandaşların katılımıyla hafta sonu gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, özellikle yerleşimin olmadığı kırsal alanlarda yaşayan sokak sakinlerine 450 kg mama dağıtımı yapıldı. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, uygulamanın tam kapanma süresince devam edeceğini ifade etti.

1-220.jpeg

Başkan Gümrükçü: “Her zaman aklımızdalar"

Sokak sakinlerinin ihtiyaçlarını her zaman öncelikli kabul ettiklerini belirten Başkan Gümrükçü, “Pandemi döneminde alınan tedbirler toplumumuzu olduğu kadar sokaklarda yaşayan can dostlarımızı da etkiledi. Vatandaşlarımızın bu süreci evlerinde geçirmesinden dolayı özellikle beslenme ihtiyaçlarını giderme konusunda sıkıntı yaşıyorlar. Geçtiğimiz hafta sonu Çiğli Hayvan Hakları Meclisi ve gönüllü vatandaşlarımızın desteğiyle kentimizin kırsal noktalarında mama dağıtımında bulunduk. Çiğli Belediyesi olarak, 17 Mayıs Pazartesi gününe kadar devam edecek olan tam kapanma sürecinde can dostlarımızın beslenme, barınma ve tedavi ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz” dedi. 

2-094.jpeg4-037.jpeg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.