Çiğli’de Temel Afet Bilinci Eğitimleri devam ediyor!

Çiğli’de Temel Afet Bilinci Eğitimleri devam ediyor!

Çiğli Belediyesi'nin olası doğal afetlerle hızlı ve sistematik bir şekilde mücadele edilmesi amacıyla kurduğu arama kurtarma ekipleri, Temel Afet Bilinci Eğitimleri veriyor.

Medya Ege- Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü öncülüğünde 30 Ekim İzmir Depremi sonrasında olası doğal afetlerle hızlı ve sistematik bir şekilde mücadele edilmesi için kurulan Çiğli Arama Kurtarma ve Mahalle Arama Kurtarma ekipleri bu kez Temel Afet Bilinci Eğitimleri ile çalışmalarını sürdürüyor.

fb-zvjuwua0lznv.jpg

Çiğli Arama Kurtarma ekini tarafından verilen, Çiğlili gönüllülere olası bir afet anında dikkat edilmesi gereken hayati noktaları ve temel kuralların anlatıldığı eğitim, katılım belgelerinin katılımcılara verilmesinin ardından sona erdi.

fb-zvjtxiaurwkz.jpg

Başkan Gümrükçü, eğitime ilişkin yaptığı paylaşımda "Çiğli Arama Kurtarma (ÇAK) ekibimiz tarafından mahallelerdeki gönüllülere Temel Afet Bilinci Eğitimi" verdik. ÇAK bünyesinde oluşturduğumuz Mahalle Arama Kurtarma(MAK) ekiplerimiz ile olası afet durumlarında daha hızlı müdahale şansımızı arttıracağız." ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.