Çiğlili kadınlar 'Atatürk’ün İzinde Adım Adım İzmir'i geziyor

Çiğlili kadınlar 'Atatürk’ün İzinde Adım Adım İzmir'i geziyor

Çiğli Belediyesi, "Atatürk’ün İzinde Adım Adım İzmir" projesi kapsamında Çiğlili kadınlar için Belkahve Ata Anı Evi 'ne ziyaret düzenledi.

MEDYA EGE - Çiğli Belediyesi tarafından başlatılan "Atatürk’ün İzinde Adım Adım İzmir" projesi hız kesmeden devam ediyor.

f8y02pwwmaaq6kh.jpg

Tarihi ve kültürel değerleri yakından tanımak amacıyla vatandaşlara yönelik çeşitli proje ve etkinlikler düzenleyen Çiğli Belediyesi, bu kapsamda Çiğlili kadınlar için Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının 1922 yılında İzmir’i ilk gördükleri yer olan Belkahve Ata Anı Evi'ne gezi düzenledi. Kadınlar, tarihte önemli yer tutan Anı Evi'ni gezme ve inceleme fırsatı buldu.

f8y02-hwwaavxzv.jpg

Bugüne kadar proje kapsamında vatandaşlara, Uşakizade Köşkü, Atatürk Müzesi, Milli Kütüphane gibi pek çok tarihi noktayı görme imkanı sunan Çiğli Belediyesi'nin, en son gerçekleştirdiği ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Atatürk’ün İzinde Adım Adım İzmir gezilerimiz kapsamında Çiğlili kadınlarla birlikte Ata’mızın ve silah arkadaşlarının 1922 yılında İzmir’i ilk gördükleri yer olan Belkahve Ata Anı Evini ziyaret ettik. Kurtuluş Mücadelemizin eşsiz anılarına ve izlerine birlikte şahit olduk."

f8y02vrwwaaeejf.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.