Çiğlili kadınlar 'Atatürk’ün İzinde Adım Adım İzmir'i geziyor

Çiğlili kadınlar 'Atatürk’ün İzinde Adım Adım İzmir'i geziyor

Çiğli Belediyesi, "Atatürk’ün İzinde Adım Adım İzmir" projesi kapsamında Çiğlili kadınlar için Uşakizade Köşkü'ne ziyaret düzenledi.

MEDYA EGE - Çiğli Belediyesi tarafından başlatılan "Atatürk’ün İzinde Adım Adım İzmir" projesi hız kesmeden devam ediyor.

f6nxbt2xiaad8jn.jpg

Tarihi ve kültürel değerleri yakından tanımak amacıyla vatandaşlara yönelik çeşitli proje ve etkinlikler düzenleyen Çiğli Belediyesi, bu kapsamda Çiğlili kadınlar için Kurtuluş Savaşı’nda Başkomutanlık Karargah binası olarak kullanılan ve sonraki yıllarda Atatürk ile Latife Hanım'ın nikahına tanıklık eden Uşakizade Köşkü'ne ziyaret düzenledi. Kadınlar, tarihte önemli yer tutan köşkü gezme ve inceleme fırsatı buldu.

f6nvt8xwgaahtfc.jpg

Bugüne kadar proje kapsamında vatandaşlara, Belkahve Ata Anı Evi, Atatürk Müzesi, Milli Kütüphane gibi pek çok tarihi noktayı görme imkanı sunan Çiğli Belediyesi'nin, en son gerçekleştirdiği köşk ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

f6nxbt3wkaamhcg.jpg

"Atatürk'ün İzinden Adım Adım İzmir' projemiz kapsamında, Çiğlili kadınlarla birlikte Kurtuluş Savaşı’nda Başkomutanlık Karargah binası olarak kullanılan ve sonraki yıllarda Atamız ile Latife Hanımın nikahına tanıklık eden Uşakizade Köşkünü ziyaret ettik."

f6nxbv5wqaa4rfk.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.