Çiğlili kadınlar farkındalık buluşmasında şiddete karşı ses yükseltti

Çiğlili kadınlar farkındalık buluşmasında şiddete karşı ses yükseltti

Çiğli Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında düzenlenen farkındalık buluşmasına ev sahipliği yaptı.

MEDYA EGE – Çiğli Belediyesi, 1999 yılında kadına yönelik şiddete karşı toplumda farkındalık yaratmak amacıyla Birleşmiş Milletler Genel Kurulu kararı ile ilan edilen Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla, konuya ilişkin bir farkındalık etkinliği düzenledi.

f-nca8axoaeekzz.jpg

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü'nün katılımıyla, Çiğlili kadınların şiddete karşı ses yükselttiği buluşmada, İzmir Barosu Kadın Hakları Danışma ve Hukuk Araştırmaları Merkezi'nden Avukat Elçin Kılınçer Ot ve İzmir Kadın Dayanışma Derneği'nden Psikolog Seher Gündoğan konuşmacı olarak yer aldı.

f-nca8kw8aahem.jpg

Ayrıca Çiğli Belediyesi tarafından buluşmaya katılım sağlayan kadınlara sukulent hediye edildi.

Belediyenin sosyal medya hesabından buluşmaya yönelik yapılan açıklamada, "Çiğli'de Kadına Şiddete Geçit Yok! 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında Av. Elçin Kılınçer Ot ve Psk. Seher Gündoğan’ın konuşmacı olarak katıldığı farkındalık buluşmasında Çiğlili kadınlar ile birlikte şiddetin her türlüsüne karşı ses yükselttik. Hak ve özgürlükler mücadelesini omuz omuza sürdürdüğümüz kadınlara anı olarak sukulent hediye ettik" ifadeleri yer aldı.

f-ncha4xwaaueuh.jpg

f-nca8axoaawcsm.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.