Çiğlili miniklerden videolu bayram kutlaması

Çiğlili miniklerden videolu bayram kutlaması

Çiğli Belediyespor’un sporcuları ile belediye okul öncesi eğitim merkezinin minik öğrencileri evlerinde hazırladıkları videolarla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladılar.

23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yılı Çiğli’de evlerde coşkuyla kutlanıyor. Covid-19 nedeniyle sokağı çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinden çıkamayan minikler bayramlarını evlerinde hazırladıkları videolarla kutladılar. Çiğli Belediyespor’un çeşitli branşlarında sporcu olan 5-11 yaş gurubundaki minikler 23 Nisan coşkusunu anlatan mini videolar hazırladılar. Şiirler okuyan miniklerin kurgulanan görüntüleri Çiğli Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Belediye kreşi öğrencileri de video hazırladı

Çiğli Belediyesi Harmandalı Okul Öncesi Eğitim ve Bakım Merkezi’ne devam eden 3 – 6 yaş grubundaki minikler de coşkularını yansıttıkları 23 Nisan bayram videoları hazırladılar.  Atatürk ve Türk Bayraklı tişörtlerini giyen minikler şiirler okuyup, coşkularını paylaştılar. 

0-(9)-051.jpg

Başkan Gümrükçü: “Bayram coşkusu evlerde”

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Ulusal Egemenliğimizin 100. yaşını çocuklarımızla kutlamak için hazırlıklar yapıyorduk ancak salgın nedeniyle kutlama programlarımızı değiştirmek zorunda kaldık. Ancak çocuklarımız evlerinden çok güzel videolar hazırladılar. Minik sporcularımız ve kreş öğrencilerimizin hazırladıkları birbirinden güzel videolar için kendilerini kutluyor, başta çocuklar olmak üzere tüm halkımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.