Çiğli'nin Yeni Çekim Merkezi Park Yücesoy Olacak

Çiğli'nin Yeni Çekim Merkezi Park Yücesoy Olacak

Yücesoy Mühendislik'in Çiğli Balatçık'ta yapımına başladığı Park Yücesoy, hem yatırımcı, hem de oturmak isteyenlerin ilgisini görüyor.

7 dönüm arazi üzerinde 2 blokta toplam 137 daireden oluşan Park Yücesoy, yüzde 60'a varan yeşil alanıyla, kent merkezinde doğal yaşam keyfi sunuyor.

Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, Balatçık'ın üniversite, eğitim kurumları ve sanayi bölgeleri nedeniyle çekim merkezi haline geldiğini, proje lansmanının ardından kısa sürede satışlarda yüzde 50 seviyesine ulaştıklarını söyledi.

Park Yücesoy'un, mimari ve teknik özellikleriyle dikkat çektiğini belirten Yücesoy, “A ve B bloktan oluşan sitede her bloğun ayrı havuzu ve fitness merkezi var. Konutlarda 3'lü ankastre set yer alıyor. Güvenlikli ve otoparklı bir site. A Blokta 1 + 1, B blokta ise 2 + 1 tiplerinde daireler yer alıyor. Ulaşım olanakları açısından avantajlı bir bölge. Metro ve otoban çıkışına çok yakın konumda.     Ana cadde olduğu için, dolmuş otobüs hattının da üzerinde. Park Yücesoy, Mektebim Koleji'nin karşısında, Amerikan Kültür Koleji'ne de yakın bir konumda yer alıyor” diye konuştu.

Projedeki 1 + 1 daireleri, yüksek kira getirisi nedeniyle yatırımcıların tercih ettiğini söyleyen      Cem Yücesoy bundaki en büyük etkenin Katip Çelebi Üniversitesi olduğunu hatırlattı.

B bloktaki 2 + 1 dairelere ise bölgede sanayi ve eğitim kurumlarında çalışan beyaz yakalı nüfusun ilgi gösterdiğini kaydeden Yücesoy, konutların 2017 yılı sonunda teslim edileceğini sözlerine ekledi.

HAZİRANDA TEK FİYAT KAMPANYASI

Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cem Şişman da, Haziran ayı sonuna kadar sabit lansman fiyatları uyguladıklarını dile getirdi.

Kampanya kapsamında 1+1 dairelerin 195 bin, 2 + 1 dairelerin de 260 bin lira sabit fiyatla satışa sunulduğunu anlatan Şişman şunları söyledi: “Firma kredisi kullanmak isteyenler de,  % 50 peşin, 15 ay vade farksız ödeme planından yararlanıyor. Projenin altında ise bin metrekarelik tek parça ticari ofis alanı olacak. Kurumsal firmalarla görüşmelerimiz sürüyor”

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.