Cihan Aktaş, “Hakem hataları asgari seviyeye çekilmeli”

Cihan Aktaş, “Hakem hataları asgari seviyeye çekilmeli”

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta evinde Şanlıurfaspor'a 2-1 kaybeden Bucaspor 1928’de Başkan Cihan Aktaş, yapılan hakem hataları hakkında açıklamalar yaptı.

Şanlıurfaspor maçında auta çıktığı gerekçesiyle sayılmayan gollerinin bardağı taşıran son damla olduğunu kaydeden Aktaş, bu durumun bir an önce bitmesini istedi. Hakemlere tepki gösteren Başkan Aktaş, “Elbette takımımızın eksikleri, yanlışları, yanlışları olacaktır. Fakat oyunun önüne geçen bir hakem yönetimini istemiyoruz. Performansı çok düşük hakemlerin bizim maçlarımıza denk gelmesi her seferinde tesadüf olamaz. Şanlıurfaspor maçında iptal olan golümüz, puan ya da puanlar almamızın önünü kesmiştir” diye konuştu.

ca28d525-45db-4be3-a327-a587ae8d3e36.jpg

Aktaş, “Sezon başından beri iyi bir takım kuran, iyi bir futbol oynama uğraşında olan Bucaspor’a karşı yapılan hatalar herkesin malumu. Fakat biz bunlara imkan vermeyeceğiz. Gereken neyse yapıp sesimizi en gür şekilde çıkaracağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” ifadelerini kullandı. “Algı çalışmalarını daha önce nasıl yıktıysak aynı şekilde yıkacağız" diyen Aktaş, “Bucaspor 1928 kötü oynayabilir, eksikleri olabilir ama bu hakem hatalarını ve bu nedenle yaşanan puan kayıplarını geçerli hale getirmez. Bazen bazı maçlarda istediğimiz verimi alamadık, alamayabiliriz. Ama kaybedilen puanlar üst üste konulduğunda çok değerli hale geliyor. Biz yarışımızı son düdüğe kadar sürdüreceğiz. Bunun yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu’ndan da hakem hatalarını asgariye indirecek kurumsal tedbirlerin alınmasını talep ediyoruz. Emeklerin bu kadar kolay bir biçimde çöpe gitmesine izin verilmemesi gerektiğini düşünüyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

3559879e-22fd-4984-ba32-894f02387963.jpgbasliksiz-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.