Çilek, Çin’de 5 yeni şube daha açmayı hedefliyor

Çilek, Çin’de 5 yeni şube daha açmayı hedefliyor

Çilek’in Çinli bayilerinin Çilek hayranlığı onları Türkiye’ye getirdi

Tematik odalarıyla ailelerin ve çocukların beğenisini kazanan Çilek, Çinli bayileri için Türkiye turu organize etti.  Çilek’in Bursa’da bulunun fabrikasını ziyaret eden Çinli iş insanlarıyla imzalanan sözleşmelere göre, yılsonuna kadar Çin’de 5 yeni şube daha açılacak.

 

Hayata geçirdiği tasarımlarla tüm dünya çocuklarına seslenen Çilek, Çinli bayileri için bir Türkiye turu organize etti. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen organizasyonda, Çilek’in Bursa’daki son teknolojiyle donatılmış üretim tesisini gezme şansı yakalayan Çinli iş insanları, 15 olan şube sayısına yılsonuna kadar  5 yeni şube daha eklemek üzere Çilek yönetimi ile sözleşme imzaladı. Çilek’i ve Türk kültürünü yakından tanıma şansı yakalan iş insanları, keyifli bir tur programından sonra ülkelerine geri döndü.

 

Gezi programı çerçevesinde açıklamada bulunan Çilek Genel Müdürü Muzaffer Çilek, Çinli bayilerini Türkiye’de ağırlamaktan oldukça mutlu olduklarını dile getirdi. Çinli iş insanlarının Çilek’in adeta endüstri üssüne dönüşmüş fabrikasını merakla incelediklerini söyleyen Çilek, yeni anlaşmalara vardıklarını ve bunu önümüzdeki yıllarda daha da artıracaklarını belirtti.  Türkiye’ye gelmekten ve Çilek’i yerinde görmekten oldukça mutlu olduklarını söyleyen Çilek’in Çin Distribütörü Zhang Lei ise markanın nasıl dünya markası olduğunu bu gezi ile daha iyi anladıkları söyledi. Tüm dünya çocuklarının Çilek odası kullanmalarını istediklerinin altını çizen Lei, teknoloji, tasarım, konfor ve dengeli bir fiyat politikasının Çilek ürünlerinde olduğunu söyledi. Bugün itibariyle 15 olan şube sayısına 5 yeni şube daha eklemek için sözleşme imzaladıklarını söyleyen Zhang Lei, bu anlaşmayla Çilek’i Çin’în tüm bölgelerine götürme yolunda emin adımlarla yürüdüklerinin altını çizdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.