CİLT LEKELERİ NE ZAMAN BAŞLAR?

CİLT LEKELERİ NE ZAMAN BAŞLAR?

Esma Doğan yazdı...

Hamilelerde glikolik ve salisilik asit ile yapılan soyma işlemlerini kabul etmiyoruz! Peki ya en güvenli cilt bakımı nedir?

basliksiz-1-057.jpg

Kadın doğası ve günümüz güzellik algısı nedeniyle bir sivilceye bile tahammül edemezken, hamilelik döneminde meydana gelen cilt lekeleri kabus olabilmektedir. Gerek fiziksel gerekse hormonsal anlamda büyük oranda bir değişim içine giren kadınların, doğum sonrasında sarkan göğüsler,karındaki çatlaklar ve cilt lekeleri ortak sıkıntılarındandır. Doğumdan hemen sonra kalıcı olmaması için bu sıkıntılarına çözüm aramaya başlayan  kadınlar, özellikle ciltlerinde meydana gelen koyu lekelerden oldukça yakınmaktadırlar bu koyu lekeler tedavi edilmediği taktirde kalıcı olabilir. Genellikle koyu kahverengi olan bu lekeler "Hamilelik lekesi" olarak adlandırılmaktadır. Genellikle yüzde meydana gelen bu lekelenmeler üst dudak, yanak ve alın bölgesinde yoğunlaşmaktadır.

whatsapp-image-2020-09-17-at-10.06.58-(1).jpeg

HYDRAFACIAL MD!

Hamilelikte cildi normalden daha çok etkileyebilecek aşındırıcı işlemlerden kaçınmak gerekir. Bunlara kimyasal soyma işlemleri de dahil, hamilelikte glikolik ve salisilik asit ile yapılan soyma işlemlerini tavsiye etmiyoruz Hydrafacial md. Uygulamasında ontioksidan bakımından zengin olduğu için en hassas ciltlerde bile uygulanabilir. Cilt lekeleri, yağlı cilt problemleri, akne tedavisinde oldukça iyi sonuçlar alıyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.