Cinci Hoca Kadına Elle Tacizde Bulununca Dayak Yedi

Cinci Hoca Kadına Elle Tacizde Bulununca Dayak Yedi

Fenalık geçiren ve psikolojik tedaviyle gelişim göstermeyen kadın için çağrılan Cinci Hoca kadını taciz ettiği iddiasıyla fena halde dövüldü.

Kayseri'de boşandığı kocası ve bazı yakınlarını görünce istemsiz olarak fenalık geçirerek kendini yere bırakan 28 yaşındaki Perihan U. isimli kadın psikolojik sorunları olduğu gerekçesiyle bir süre tedavi gördü. Psikolojik tedavi kadının hayatında bir gelişme sağlamayınca çare olarak cinci hoca arayışına giren kadının yakınları büyük bir şok yaşadı.

İstanbul'da 'cinci hoca' olarak ünlenen M. A.'yı Kayseri'ye getiren aile dolandırıcının isteği üzerine sirke, tuz ve su getirdi. Dolandırıcı istediklerinin getirilmesinin ardından bunları karıştırarak kadının yüzüne, boynunu ve elbisesinin üzerinden göğüslerine sürdü. Kadının fenalaşması üzerine kadının yakınlarından odadan çıkmasını ve 10 dakika sonra gelmelerini isteyen dolandırıcının isteği kadının yakınları tarafından kabul edildi.

Odadan kadının akrabaları çıktıktan sonra, iddia edilenlere doğrultusunda "cinci hoca" M. A. fenalık geçiren kadını elle taciz etmeye başladıktan sonra kadın ayılıp adamın hoca olmadığını sapık olduğu şeklinde bağırdı. Kadının bağırması üzerine kadının yakınları odaya girerek 'cinci hoca'yı dövdü. Polise de haber veren yakınlar dayak yemiş haldeki 'cinci hoca'yı polise teslim etti. Mağdur kadının adli muayenesinde ise kolunda morluklar tespit edildi.

Olayın ardından mahkemeye tutuklu sanık olarak çıkarılan şahıs, mahkemede ereksiyon sorunu olduğu şeklinde savunma yaptı. Daha önce ameliyat olduğu konusunda ereksiyon sorunu olduğunu beyan eden sanığın savunması mahkeme tarafından kabul edilmeyerek sapık hocaya 'cinsel saldırı' suçlamasından 10 yıl hapis cezası verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.