Çin'de Bir Anne Oğlu İçin İntihar Etti

Çin'de Bir Anne Oğlu İçin İntihar Etti

Oğlunun yakalandığı hastalık sonucu büyük acılar çekmesine dayanamayan anne hayat sigortası yaptırarak intihar etti.

Çin'in Guangdong eyaletine bağlı bir şehirde yaşayan 63 yaşındaki anne, yakalandığı bir hastalık sonucunda büyük acılar çeken oğlunu tedavi ettirebilmesi için hayat sigortası yaptırarak intihar etti.

 

İsmi açıklanmayan genç bir adama 2005 yılında gittiği hastahanede eklem iltihabı teşhisi konuldu. Adama büyük acılar çektiren hastalık, belli bir süre sonra boyundan bele kadar olan kısmı felçli hale getirdi. 2015 yılında ise genç adam kafasını ve kalçalarını hiçbir şekilde hareket ettiremez hale geldi.

Eczanede çalışan eşi baktı

Restoran müdürü olan genç yaşadığı hastalık nedeniyle evden dışarıya adım atamaz hale gelerek,  işini bırakarak evden çıkamamaya başladı. Çalışamaz hale gelen genç adama eczanede çalışan eşi bakmak zorunda kaldı. 20 metre kare evde eşiyle beraber zor günler geçiren genç adamın haline üzülen annesi bir çare bulabilmek için hayat sigortalarını araştırdı. Geçen sene bir sigorta şirketiyle anlaşan yaşlı kadın hayatını sigortalattı.

Oğlunun acılarına katlanamadı

Oğlunun yaşadığı sıkıntılara dayanamayan kadın oğlunun 9. kattaki evine giderek balkona çıktı. Burada oğluna hitap eden kadın, canım oğlum diyerek hitap ettiği çocuğuna, yardımının dokunabileceğini umduğunu söyleyerek, oğlunu acı çekerken görmeye tahammül edemediğini söyledi. Kurduğu cümlelerin ardından balkon demirine çıkan kadın kendini boşluğa bıraktı.

 

İntihar sonrası evine gelen gazetecilerle konuşan acılı genç, hayat sigortası yapıp intihar eden annesinin geçen yıl 27 Kasım'da sigorta anlaşmasının bittiğini 22 Mart 2016'ta intihar ettiğini söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.