Cinsiyet Değiştiren Model Tatilde Görüntülendi

Cinsiyet Değiştiren Model Tatilde Görüntülendi

Cinsiyet değiştiren model tatilde!

Bir zamanlar androjen model olarak kariyerinde hızla yükselen sonra da cinsiyet değiştirip kadın olan Andreja Pejic, Miami'de keyifli bir plaj günü geçirdi.

25 yaşındaki Pejic, bir arkadaşıyla birlikte gün boyu güneşlenip denize girdi. Günün sonunda da kot şortunu giyip kaldığı otelin yolunu tuttu. 
 
Pejic kimdir?

 

Andreja Pejić (Sırp Kiril alfabesinde Андреј Пејић, "Andreya Peyiç" şeklinde okunur; d. 28 Ağustos 1991, Tuzla, Yugoslavya SFC), Sırp (annesi) ve Hırvat (babası) asıllı Avustralyalı transgender kadın manken. Androjen fiziksel özellikleri ile tanınır.

Günümüz Bosna-Hersek'in Tuzla kentinde dünyaya gelen Pejic, iç savaş sırasında ailesi ile Sırbistan'a taşındı, Sekiz yaşına bastığında Avustralya'nın Melbourne kentine sığınmacı olarak yerleşti. Raporlara göre 17. doğum gününden biraz önce, yerel bir McDonald's şubesinde çalışırken keşfedilmiştir, fakat Pejic, hâlâ lisede iken bir havuzda keşfedildiğini iddia etmektedir. Aşırı androjen fiziksel görünüşü ile ünlü olmuş ve hem erkek hem de kadın giysileri ile mankenlik yapmıştır. Ocak 2011'deki Paris defilelerinde Jean-Paul Gaultier'nin hem erkek hem de kadın defilerinde ve Marc Jacobs'ın erkek defilelerinde podyuma çıkmıştır. Mayıs 2011'de üstsüz ve saçları bigudiler ile kaplanmış bir şekilde poz verdiği New York merkezli Dossier Journal'ın kapak resmi, ABD'deki "Barnes & Noble" ve "Borders" kitapçı zincirleri tarafından opak (saydam olmayan) poşetler ile sansür edilmiştir. Müşteriler tarafından yanlışlıkla üstsüz bir kadın olarak algılanacağından çekinilmiştir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.