"Cinsiyet temelli şiddet" Kemalpaşa'da konuşuldu

"Cinsiyet temelli şiddet" Kemalpaşa'da konuşuldu

Kemalpaşa Belediyesi tarafından Cinsiyete Duyarlı Kentler Projesi kapsamında gerçekleştirilen eğitimde toplumsal cinsiyet eşitliği, cinsiyet temelli şiddet eğitimi konuları konuşuldu.

Nilda Altın Okay- Kemalpaşa Belediyesi, yerel yönetimlerde toplumsal cinsiyet eşitliğinin güçlendirilmesi ve sürdürülebilir yerel eşitlikçi politikalar geliştirilmesi için cinsiyet temelli şiddet eğitimi konusunda toplantı gerçekleştirdi. Kemalpaşa Belediyesi'nin de paydaşı olduğu Cinsiyete Duyarlı Kentler Projesi kapsamında düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı ile Belediye Başkan Yardımcısı Arzu Külahcıoğlu Altıntoz da katıldı.

fbfkbudxeaatmcx.jpg

Kemalpaşa Belediyesi sosyal medya hesabından konuya ilişkin olarak yapılan paylaşımda "Yerel yönetimlerde toplumsal cinsiyet eşitliğinin güçlendirilmesi ve sürdürülebilir yerel eşitlikçi politikalar geliştirilmesi amacıyla, belediyemizin de paydaşı olduğu Cinsiyete Duyarlı Kentler Projesi kapsamında, toplumsal cinsiyet eşitliği temel kavramları kentsel haklar ve toplumsal cinsiyet eşitliği, cinsiyet temelli şiddet eğitimi konularında zoom toplantısı gerçekleştirildi." ifadelerine yer verildi.

fbfkcaaxwaa6d8n.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.