Çırılçıplak denize girdiler...

Çırılçıplak denize girdiler...

Bir dönem Arsenal'de forma giyen ve dünya futbolunda beklentilerin aşağısında kalan Danimarkalı golcü Bendtner bu kez futbolundan daha farklı bir olayla gündeme gelmeyi başardı.

Genç yaşında Arsenal'de forma giyen Bendtner bir türlü beklenen patlamayı başaramadı. Genç yaşında Avrupa'nın en önemli liglerinden birinde Premier Lig'de forma şansı yakalayan golcü futbolcu sakatlıklar da çok uğraşmak zorunda kaldı. 

cirilciplak-denize-girdiler--1966770.jpg

Bendtner sırasıyla Kopenhag, Arsenal, Birmingham, Sunderland, Juventus, Wolfsburg, Nottingham Forest ve son olarak Rosenborg takımlarında oynadı. Son olarak Rosenborg'da forma giyen Bendtner, ligde 15 maçta 4 gol atabildi. 

cirilciplak-denize-girdiler--1966774.jpg
30 yaşındaki golcü futbolcu ünlü model Philine Roepstorff ile bir birliktelik yaşıyor.  Sezonun stresini atmak isteyen Bendtner, sevgilisiyle tatilin keyfini çıkarttı.  Norveç'te tatil yapan ikili Trondheim'de yer alan göle çırılçıplak girdiler. İkili Instagram hesaplarından bu fotoğrafları paylaşınca gündeme bomba gibi düştü.  Model olan Philine Roepstorff'un Instagram hesabında 258 bin takipçisi bulunuyor. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.