ÇİZMELİ KEDİNİN MİNİKLERİNDEN ERKEN ANNELER GÜNÜ

ÇİZMELİ KEDİNİN MİNİKLERİNDEN ERKEN ANNELER GÜNÜ

İzmir’in Menemen İlçesi’ne bağlı Egekent2 Mahallesinde 3 – 6 yaş grubu çocukların devam ettiği Çizmekli Kedi Anaokulu öğrencileri Anneler Günü’nü bir hafta önce ebeveynlerininde katıldığı kahvaltılı bir buluşmayla kutladı.

100’e yakın minik güller ve armağanlar verdi, çimenlerin üzerinde bu kez onlar annelerini ayaklarında sallayıp uyutmayı denerken hoş görüntüler yarattılar. Foça karayolu üzerinde bulunan Yeşil Bahçe kahvaltı bahçesinde düzenlenen etkinlik ailelerin tanışması ve birlikte kahvaltı etmeleriyle başladı. Canlı müzik eşliğinde ve öğretmenlerinin yönlendirmesiyle çimler üzerinde cıvıldaşan minikler anneleriyle dans etti. Tren oluşturup bahçe turlandı. Çocuklar anneler halat çekme yarışması yapıldı. Önce anneler çocuklarını sonra çocuklar annelerini ayaklarında sallayıp uyutmayı denedi. Gülleri ve hediyeleri takdim ettikten ve öptükten sonra da kendini tutamayıp ağlayan büyüklerin gözyaşlarını sildiler. Etkinlik birlikte söylenen şarkılarla ve oyun bahçesinde oyunlarla devam etti.

Özel Çizmeli Kedi Ana Okulu kurucusu Hatice Mevlüt ailelerin genel isteği doğrultusunda Anneler Günü’nü bir hafta öncesinden kutladıklarını, amaçlarının özel günleri çocuklara dolu dolu ve yaşatarak öğretmek olduğunu söyledi. Mevlüt; “Okulumuzda basit bir kutlama yerine anne babaların hatta burada olduğu gibi büyükanne ve büyükbabalarında yer aldığı bir etkinlik yapmayı tercih ettik. Biliyoruz ki bu şekilde özel günleri, onlar ve bizler için unutulmaz kılacağız. Bunun ne kadar önemli olduğunu da onlara yaşatarak benimseteceğiz. Bizde öğretmenleri olarak tüm annelerimizin gününü sevgiyle saygıyla kutluyoruz” dedi.

 Seyfi GÜL 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.