CK Architecture Interiors, İzmir'de açıldı

CK Architecture Interiors, İzmir'de açıldı

Dubai merkezli bir tasarım ve uygulama firması olarak 10 yıldır birçok başarılı proje ile adından söz ettiren CK Architecture Interiors, Türkiye pazarındaki ilk Showroom’unu İzmir’de açtı.

Müşterilerine uluslararası standartlarda seçkin yaşam ve çalışma alanları tasarlamak üzere 2012’de Dubai’de Cem Kapancıoğlu tarafından kurulan CK Architecture Interiors, Türkiye’de faaliyet göstermeye 2020’de başladı. Firma, kurumların, partnerlerinin, iş ve cemiyet hayatından seçkin isimlerin katıldığı bir davetle İzmir Alsancak Showroom açılışını gerçekleştirdi. Klasikleşmiş mimarlık ofisi konseptinin ötesine geçerek, personaları tanımlanan sanal müşterileri için dizayn edilen bir mekanda, hayalden gerçeğe uzanan süreci ve ayrıcalıklı hizmeti deneyimleyebildiğiniz mekan, Cem Kapancıoğlu mimarlığına dair bize ilk ipuçlarını veriyor.

cem-ceren-kapancioglu.jpg

220’si Dubai merkezinde olmak üzere toplam 250 kişilik profesyonel bir ekiple hizmet veren şirket, fizibilite çalışmasından anahtar teslimine kadar tüm hizmetleri kendi bünyesinde verebiliyor. Mimarlık, proje yönetimi, planlama ve inşaat alanlarında üst düzey projelerde kişiye özel anahtar teslim çözümler sunan CK Architecture Interiors, sahip olduğu uluslararası tecrübeyi iki senedir Türkiye’deki müşterilerine de sunuyor.

1.jpg

Şirketin kurucusu Cem Kapancıoğlu, açılışta yapmış olduğu konuşmasında hedeflerinin her zaman mimari tasarım uygulama sektöründe uluslararası standartlarda yüksek kalitede iş çıkarabilmek olduğunu vurgularken, şirketin Türkiye’de hayata geçireceği en önemli proje olarak gördüğü Reisdere Design House projesi hakkında da bilgiler verdi. Bugüne kadar Burj Khalifa ve Palm Jumeriah başta olmak üzere Dubai’nin en önemli lokasyonlarında irili ufaklı yüzlerce projeye imza attıklarını belirten Kapancıoğlu, Türkiye’de de bu vizyonu öne çıkaran pek çok proje üzerinde çalıştıklarını söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.