Club Sportiva ve İZKA İnşaat'tan işbirliği

Club Sportiva ve İZKA İnşaat'tan işbirliği

Club Sportiva'nın, İZKA İnşaat işbirliğiyle yaşama geçirdiği Club Sportiva Kütahya, spor ve fitness tutkunlarının değişmez adresi haline geldi.

Ege'nin tarım ve sanayisi için büyük önem taşıyan Kütahya'nın potansiyeline güvenerek Club Sportiva ile böylesi örnek bir yatırıma imza attıklarını kaydeden İZKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, aradan geçen 3 yıllık sürenin kendilerini haklı çıkardığını ve Club Sportiva Kütahya'nın istikrarlı bir büyüme grafiği çizdiğini dile getirdi.

Kütahya Modern Center'da 5 bin metrekarelik alanda hizmet veren Club Sportiva'ya yatırıma devam ettiklerini belirten İZKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, müşteri memnuniyeti hedefiyle A plus bir anlayışla hizmet verdiklerini söyledi.

Yeşil, “Spor salonumuz bölgenin en büyüğü olmakla birlikte temiz hava, hijyen ve konforlu bir hizmet sunuyor. Salonumuzda son teknoloji havalandırma sistemlerimiz ve klimalar bulunuyor. Açık havada  tenis kortu, basketbol sahası ve mini futbol sahamız da mevcut. Ayrıca fitness alanı, yüzme havuzu, spinning stüdyosu, Tae - bo, Zumba, Pilates stüdyosu ve sauna da bulunuyor. Fitness alanında ise adı teknoloji ve kaliteyle özdeş Technogym markalı 52 spor aleti bulunuyor. Son teknoloji koşu bantları, variolar, yatay –dikey bisikletler ve fitness makinalarımızla beraber serbest aletlerle spor için ideal bir atmosfer yarattık. Sporcuların motivasyonunu üst düzeye çıkarmak için profesyonel müzik ses sistemi de kurduk. Her yaşa hitap eden Club Sportiva Kütahya, önemli sosyal sorumluluk projelerinde de yer alıyor” bilgisini verdi.

FRANCHISE SİSTEMİYLE BÜYÜYECEK

Türkiye'de franchise veren tek spor markası olduklarına dikkat çeken Club Sportiva Kurucusu Deniz Fidan da, yatırımcı İZKA İnşaat ile Kütahya'da örnek bir işbirliğine gittiklerini vurguladı.

Fidan, “İzmir başta olmak üzere; güçlü yatırımcılarla büyümeye devam ediyoruz. Mavişehir Egepark, Evka 3, Soyak Siesta City Teras Avm, Manisa, Kütahya'nın ardından, çok kısa süre içinde de Balıkesir'deki franchise şubemizle hizmet vermeye başlayacağız. Bu yıl içinde 7 yeni şube daha açarak, 2019 yılı sonuna kadar toplam şube sayımızı 13'e yükseltmeyi hedefliyoruz. Öncelikle Alsancak, Buca ve Urla gibi merkez ilçelerde daha sonra Denizli, Adana, Batman, Diyarbakır gibi farklı kentlere Club Sportiva kalitesini ulaştıracağız” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.