Clubhouse betadan çıktı ve herkese açıldı!

Clubhouse betadan çıktı ve herkese açıldı!

Yaklaşık altı aydır beta sürecinde olan bu Clubhouse, nihayet herkese açıldı.

Pandemi dönemiyle birlikte sohbet uygulamalarına talep epey arttı. Bu uygulamaların başında gelen Clubhouse, piyasaya sürüldüğünden bu yana bir hayli dikkat çekti. Clubhouse’un popülerlik yakalaması, diğer sosyal medya uygulamalarına da ilham verdi.

Facebook, Twitter, Discord ve Spotify gibi platformlarda uygulamaların içerisine Clubhouse’a özgü olan sesli sohbet odaları ekledi. Ancak kullanıcılar uzun süredir Clubhouse’un herkese açılmasını bekliyordu. Neyse ki beklenen gün geldi ve artık Clubhouse betadan çıktı.

clubhouse.jpg

Clubhouse artık herkes tarafından kullanılabilir

Clubhouse, bilindiği üzere piyasaya sürüldüğünden bu yana beta sürecinden geçiyordu. Başta sadece iOS platformuna sunulan bu uygulama, geçtiğimiz günlerde de Android platformu için piyasaya sürüldü. Şimdi ise şirket, yaptığı açıklamada uygulamanın beta sürecinden çıkarak artık tamamen herkese açık olduğunu duyurdu.

Kullanıcılar artık Clubhouse bağlantılarını takip edebilir, bir içerik oluşturucunun topluluğuna girebilir ya da herhangi bir genel etkinliğe katılabilir. Bunun yanı sıra şirket logo tarafında da küçük bir değişikliğe gitti. Yukarıdaki resimde de göreceğiniz üzere logonun önünde yeni bir öne çıkan simge bulunuyor.

Bu yılın başlarında piyasaya sürülen Clubhouse, başlarda çok fazla dikkat çekmiyordu. Ancak kısa süre sonra ünlü isimler tarafından kullanılan bu platform, hızla yükselişe geçti ve gözle görülür derecede popülerlik yakaladı.

Clubhouse’un popülerlik yakalaması diğer sosyal medya uygulamalarına da ilham verdi. Artık Facebook, Twitter, Spotify ve Discort platformları, mevcut uygulamalarına sesli sohbet uygulamalarını ekleyerek bu akıma ortak oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.