ÇOCUĞA KARŞI CİNSEL İSTİSMAR VE PEDOFOLİ" KONULU PANEL

ÇOCUĞA KARŞI CİNSEL İSTİSMAR VE PEDOFOLİ" KONULU PANEL

Kuşadası Belediyesi'nin katkılarıyla, Kuşadası Türk Kadınlar Birliği tarafından düzenlenen "Çocuğa Karşı Cinsel İstismar ve Pedofoli" başlıklı panel, Kuşadası Belediyesi Erkan Yücel Sahnesi'nde yapıldı.

Türkiye’de son günlerde artış gösteren çocuk istismarına dikkat çekmek amacıyla düzenlenen panele konuşmacı olarak CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Sosyal Hizmet Uzmanı ve Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Kahraman Eroğlu, Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Oğuz Polat, Tv Program Sunucusu Serap Ezgü ve Uzman Psikolog Aile Danışmanı Esra Tanrıverdi katıldı. Organizatörlüğünü Mehlike Hepdemir'in yaptığı paneli Kuşadası Belediye Başkan Vekili Zekeriya Tünk, Kuşadası Belediye Meclis Üyesi Hakan Turhan ve çok sayıda vatandaş izledi.

Konuşmacıların, ailelerin çocuklarını pedofilik bireylerden nasıl koruyabileceği ile ilgili bilgi aktardığı panelde, pedofili hastası bireylerin çocukları nasıl tuzaklarına düşürdüğünü yaşanan örnekler üzerinden anlattı. Panelin son bulmasıyla birlikte Kuşadası Belediye Başkan Vekili Zekeriya Tünk, Kuşadası Belediye Meclis Üyesi Hakan Turhan, Kuşadası Caferli Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Başkanı Nazlı Deniz Kuruoğlu tarafından konuşmacılara plaket verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.