Çocuk Belediyesi'nden eğitici etkinlik: Köyde Eğlence Var

Çocuk Belediyesi'nden eğitici etkinlik: Köyde Eğlence Var

İzmir Büyükşehir Belediyesi Seferihisar Çocuk Belediyesi, Köyde Eğlence Var etkinliği düzenledi.

MEDYA EGE- 10 yıl önce, Seferihisar Belediye Başkanlığı döneminde, Tunç Soyer’in çocukların yerel yönetim süreçlerine katılımının desteklenmesi ve kenti ortak akıl ile yönetme vizyonu ile kurulan Seferihisar Çocuk Belediyesi, eğitici çalışmalarına devam ediyor.

eeee.jpeg

ÇOCUKLAR İÇİN EĞİTİCİ ATÖLYELER

Köyde Eğlence Var başlığı ile düzenlenen çalışmalarda çocuklar için eğitici atölyeler, müzik ve dans oyunları gibi etkinlikler düzenleniyor.

sefe-001.jpeg

Çamtepe ve Gölcük köyü çocuklarını Gödence Köyünde eğlence ile buluşturan çalışmada Seferihisar Belediye Başkan Yardımcısı Yelda Celiloğlu, CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, Gödence Köyü Muhtarı Ali Çetin, İBB Seferihisar Yerel Yönetimler Sorumlusu Gürhan Özata ve Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’in eşi Fatma Yetişkin de yer aldı. Etkinliğe katılan çocuklara Özata tarafından hediyeler verildi.

sefeee-001.jpeg

SOLAK'TAN AÇIKLAMA

CHP Seferihisar İlçe Başkanı senem Gürer Solak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile memnuniyetini ifade etti. Solak açıklamasında "İBB Seferihisar Çocuk Belediyesi tarafından organize edilen kırsaldaki çocuklara yönelik sosyal ve kültürel aktiviteler içeren "Köyde Eğlence Var" isimli etkinlikte Çamtepe, Gölcük ve Gödence Köylerimizin güzel çocukları ve anneleriyle buluştuk" ifadelerine yer verdi.

sefe.webp

ÇALIŞMA DEVAM EDECEK

Öte yandan, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çocuk Belediyesi Şube Müdürlüğüne bağlı Seferihisar Çocuk Belediyesi hizmet birimi Köyde Eğlence Var çalışması ilçenin köy ve mahallerinde de devam edecek.

whatsapp-image-2022-11-12-at-18-03-09.webp

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.