Çocuk Mezarına Patlayıcı Yerleştirmişler

Çocuk Mezarına Patlayıcı Yerleştirmişler

Güvenlik güçleri çocuk mezarına yerleştirilmiş patlayıcı buldu.

Gaziantep'te arama tarama faaliyetleri gerçekleştiren polis ekipleri bir çocuğa ait mezara yerleştirilmiş boru tipi patlayıcı olarak yapılmış bir el yapımı patlayıcı bulundu. Boru içerisine patlayıcı malzeme yerleştirilerek hazırlanan patlayıcı fitili yerleştirilmiş halde patlamaya hazır olarak bulundu.

Çocuk mezarına yerleştirilen bombayı inceleyen ekipler çocuk mezarına bırakılmış bombaya el koyarak inceleme amaçlı karakola götürdü.

Çocuklarının mezarına çiçek ekmek isterken ortaya çıktı

Gaziantepli bir aile sabah saatlerinde Yeşilkent Mezarlığı'na çocuklarının mezarını ziyaret etmeye gitti. Öne sürülenlere göre, mezarlıkta çocuklarını ziyaret eden aile çocuklarının mezarına çiçek dikmek amacıyla mezarın kenarını kazdı. Ailenin kazdığı çukurda çıkan paketi incelemesi sonucu paket içerisinde bir bomba olduğu ortaya çıktı. Güvenlik güçlerine haber veren aile üyelerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen Jandarma ekipleri paket üzerinde inceleme yaptı. Bombanın boru tipi el yapımı patlayıcı olduğu ortaya çıkarken güvenlik güçleri imha etmek üzere bombaya el koydu ve olayla ilgili soruşturma başlattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.