Çocuk Spor Şenliği ile Karşıyakalı çocuklar 23 Nisan'ı kutlayacak!

Çocuk Spor Şenliği ile Karşıyakalı çocuklar 23 Nisan'ı kutlayacak!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen 23 Nisan Çocuk Spor Şenliği’nde Karşıyakalı çocuklar için etkinlikler gerçekleştirilecek.

Medya Ege- Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102’nci yıl dönümü Karşıyaka'da coşkuyla kutlanacak. Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 23 Nisan Çocuk Spor Şenliği’nde pek çok etkinlik yapılacak.

fqiolllxiaicjii.jpg

23 Nisan 2022 Cumartesi günü Cordelion Taypark’ta düzenlenecek olan 23 Nisan Çocuk Spor Şenliği’nde 14.00’de Karşıyaka Belediyesi Bale Gösterisi, 14.15’te Zumba Kids, 15.00’de Çocuk Yogası, 15.35’te Mady Dans Gösterisi, 16.00’da Alp Abi Stand-Up Show gerçekleştirilecek. Labirent oryantiring, tay tay denge bisikleti, Bocce, yüz boyama, kağıt katlama ve mandala atölyesi ise etkinlik süresince devam edecek.

fqiol7axoai4goz.jpg
Düzenlenecek olan etkinliğe dair Karşıyaka Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "23 Nisan Çocuk Spor Şenliği’nde Karşıyakalı çocukları birbirinden renkli etkinlikler bekliyor; 14.00’de Karşıyaka Belediyesi Bale Gösterisi, 14.15’te Zumba Kids, 15.00’de Çocuk Yogası, 15.35’te Mady Dans Gösterisi, 16.00’da Alp Abi Stand-Up Show gerçekleştirilecek. Labirent oryantiring, tay tay denge bisikleti, Bocce, yüz boyama, kağıt katlama ve mandala atölyesi ise etkinlik süresince devam edecek. Küçük sürprizlerimizin yer alacağı etkinliğimizde çocuklarımıza pamuk şeker ve patlamış mısır ikramlarımız da olacak. 23 Nisan 2022 Cumartesi günü Cordelion Taypark’ta yapılacak şenliğimize Karşıyakalıları bekliyoruz" denildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.