Çocuklar Kertenkele Dizisinin Setine Akın Etti

Çocuklar Kertenkele Dizisinin Setine Akın Etti

atv ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana tüm Türkiye’de büyük beğeniyle seyredilen, farklı konusu ve içeriğiyle büyük ses getiren Kertenkele “Yeniden Doğuş” dizisi ekranlarda olduğu kadar çekimlerin gerçekleştiği yerlerde de çocuklar tarafından..

 Birbirinden fantastik karakterlerin yer aldığı dizinin 73. bölümünün çekimlerinin gerçekleştiği Zeybek’te sete gelen çocuk ziyaretçiler, oyunculara ve dizi çekimlerine oldukça yoğun ilgi gösterdiler.

Bölgede oturan küçük çocuklar, sabahın erken saatlerinde dizinin setine diziyi seyretmeye geliyor ve çekimler bitene kadar set ekibiyle vakit geçiriyorlar. Sete gelen küçük ziyaretçiler, hayran oldukları oyuncularla da sık sık sohbet edip fotoğraf çektiriyorlar. Diziyle ilgili düşüncelerini paylaşan minik ziyaretçileri ağırlayan oyuncular ise, çocuklarla setin daha bir güzelleştiğini, onların düşünceleri ve isteklerinin önemli olduğunu belirtiyorlar. 

Ahmet Kayakesen ve Asena Tuğal’in başrollerini paylaştığı dizinin setine gelen çocuklardan kimisi Kayakesen’e; “Bende ileride büyüyünce, okulumu bitirdikten sonra senin gibi komiser olup suçluları yakalayıp adaleti sağlayacağım” derken minik ziyaretçilerden bazıları da Ay Yıldız’lı adam gibi olmak istediklerini söylüyorlar.

Tecrübeli ve profesyonel bir ekip tarafından oldukça titiz bir çalışmayla Cumartesi gününe yayına hazırlanan dizi, içinde işlenen konularıyla, çocuk seyircileri güldürürken oldukça da eğlendiriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.