Çocuklar ve gençlere özel kurs: Haydi Bayraklı tiyatroya!

Çocuklar ve gençlere özel kurs: Haydi Bayraklı tiyatroya!

Bayraklı Belediyesi'nin çocuklar ve gençler için hazırladığı tiyatro kursunun kayıtları başladı.

MEDYA EGE - Bayraklı Belediyesi ve belediyeye bağlı Bayraklı Sanat ve Müzik Akademisi'nin hazırladığı tiyatro kursu kayıtları başladı.

5-18 yaş arası çocuk ve gençler için düzenlenecek olan ve sınırlı sayıda kontenjan bulunan kursun kayıtları 30 Aralık Cuma gününe kadar devam edecek.

Bayraklı Belediyesi Osmangazi Hizmet Binasında düzenlenecek olan kurslara kayıt yaptırmak isteyenler 02324772000 numaralı telefondan belediyeye ulaşabilecek.

'BASAMAK' NEDİR?

fjyliy0wiaip48i.jpg

Çocukların ve gençlerin kişisel gelişimine katkı sağlamak, yetişkinlerin de hobi edinmesine imkan tanımak adına ücretsiz olarak Bayraklı Belediyesi'nin sürdürdüğü atölyeler artık Bayraklı Sanat ve Müzik Akademisi (BASAMAK) çatısı altında devam ediyor.

BASAMAK'ta; mahalle çocuk korosu, keman atölyesi, mandolin gitar bağlama atölyesi, Bayraklı Halk Dansları Topluluğu, görsel sanatlar eğitimi, satranç atölyesi, drama eğitimi, 7'den 70'e felsefe atölyesi ve piyano atölyesi gibi çalışmalar yer alıyor.

2020 yılında uygulamaya giren BASAMAK hakkında açıklamalarda bulunan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ise, "BASAMAK'ları birer birer çıkacak ve Türkiye'ye örnek olacağız. Tüm halkımızı davet ediyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.