Çocuklar Zeka Oyunları Parkında hem eğleniyor hem öğreniyor

Çocuklar Zeka Oyunları Parkında hem eğleniyor hem öğreniyor

Ünü şehir dışına taşan Bayraklı Belediyesi 100. Yıl Matematik ve Zeka Oyunları Parkı, Elif Bebek Anaokulu öğrencilerini ağırladı. Minik öğrenciler kiosklarda keşiflere dalarken, bilim atölyesi ve zeka oyunları ile hem öğrendi hem de eğlendi.

MEDYA EGE - Bayraklı Belediyesi'nin kente kazandırdığı 100. Yıl Matematik ve Zeka Oyunları Parkı, okulların ilgi odağı olmaya devam ediyor.

gd9miedwsaavyhy.jpeg

Şehir dışından öğrencileri de ağırlayan park bu kez, Elif Bebek Anaokulu öğrencilerini ağırladı. Konuya ilişkin belediye tarafından yapılan açıklamada "100. Yıl Matematik ve Zeka Oyunları Parkı'nda, Elif Bebek Anaokulu öğrencilerini ağırlayarak renkli bir gün geçirmelerine vesile olduk. Minik araştırmacılarımız kiosklarda keşiflere dalarken, bilim atölyesi ve zeka oyunları ile hem öğrendiler hem de eğlendiler" ifadelerine yer verildi.

gd9mgidwoaavd4r.jpeg

Kendi de eğitim olan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'ın seçim vaadlerinden biri olan park, çocukların gelişimine katkı sunuyor.

18 bin metrekarelik alan üzerine kurulan, matematik ve zeka oyunlarıyla donatılan modern görünümlü parkta öğrenciler, yarı tatili daha verimli geçirmeleri için satranç, bilim, bilim müzikali ile akıl ve zeka oyunları atölyelerinde bir araya geliyor.

gd9mhapwaaa68zh.jpeg

İçinde 26 zeka oyunu elemanı ve dijital oyun birimlerinden oluşan bölümlerin yer aldığı park, kısa süre içinde aileler ve çocukların ilgi odağı oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.