Çocuklardan Kitvak’a anlamlı destek!

Çocuklardan Kitvak’a anlamlı destek!

Apeas Sanat Atölyesi’nin çocuk ve yetişkin kursiyerleri, Kitvak’a destek olmak için, resim, seramik, çini, mozaik ve karikatürlerden oluşan 100’ün üzerinde eseri sanatseverlerin beğenisine sundu.

Fuar İzmir Sanat’ta geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleşen “Apeas Sanat Atölyesi Bahar Sergisi” açılış töreninde, Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı (KİTVAK) Yönetim Kurulu Üyesi Maksude Kılınç, Vakıf Müdürü Berna Öztin, Apeas Sanat Atölyesi kurucuları Resim öğretmeni Tülay Apaydın ve gazeteci kızı Melis Apaydın İde hazır bulundu. Her yaştan kursiyer ve velinin katıldığı törende konuşma yapan Kitvak Yönetim Kurulu Üyesi Maksude Kılınç, kursiyerlere anlamlı desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Minik ressamların öğretmenleri Tülay Apaydın eşliğinde sokak hayvanları ve ünlü ressamların eserlerini tuvallere yansıttığı sergide, Mozaik sanatçısı Ayşen Bala, Karikatürist Mustafa Yıldız, Seramik sanatçısı Pınar Dündar, Çini sanatçısı Candan Özuyguntaş, İllüstrasyon sanatçısı Irmak Özden ve öğrencilerinin yaptığı çalışmalar da Kitvak için satışa sunuldu. Atölyenin en küçük öğrencisi, 4 buçuk yaşındaki Timur Fatih Şen’in çalışmaları sanatseverlerden tam not aldı. 16 yaşındaki başarılı ressam Anıl Acarer de satışa sunduğu eserleriyle Kitvak’a destek oldu.

İzmir Sanat’ta 30 Nisan Salı gününe kadar açık olacak sergiden elde edilecek tüm gelir Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı’na (KİTVAK) bağışlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.