ÇOCUKLARIN EĞİTİMİ İÇİN KOŞACAKLAR

ÇOCUKLARIN EĞİTİMİ İÇİN KOŞACAKLAR

Günsan Koşu Takımı, 13 Kasım 2016 tarihinde 38.si düzenlenecek olan Vodafone İstanbul Maratonu’nda geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) ile koşacak.

AÇEV’in bu yılki “Okuyan Bir Gelecek Adımlarınızla Gelecek” kampanyası sosyo-ekonomik açıdan dezavantajlı bölgelerde yaşayan 5 ile 10 yaş arası çocuklara okuma sevgisi ve alışkanlığı kazandırarak okul başarısına katkıda bulunmayı amaçlanıyor.

AÇEV’in Günsan genel merkezinde düzenlediği kampanya tanıtımına katılan 50 Günsan çalışanı maratonda bu kampanyayı desteklemek için yardım severlik koşusu yapacak. Günsan, maraton katılımı ile çocukların okuma-anlama becerilerini ve alışkanlıklarını geliştirmeyi, diğer taraftan ebeveyn/eğitimcilere okumanın önemi konusunda farkındalık kazandırmayı hedefleyen kampanyaya önemli bir bağış desteği sunacak.

Konu ile ilgili konuşan Günsan CEO’su Stephane Nuss, “25 okulda, 1400 çocuğa ulaşarak 6 haftalık bir okuma programı sunacak olan “Okuyan Bir Gelecek Adımlarınızla Gelecek” projesine katkı sunabilmek için Günsan ailesi olarak geçen yıl olduğu gibi bu yıl da koşacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Spor ile eğitimi birleştiren bir projede yer almaktan oldukça mutluyuz. Günsan ailesi, 38. Vodafone İstanbul Maratonu’nda çocukların eğitimi için koşacak.” dedi. 

Günsan Hakkında

1982’de Ümraniye’de anahtar priz ve elektrik aksesuarları imalatı yapmak üzere kurulan Günsan, 1995’te halen üretiminin devam ettiği Samandıra’daki endüstriyel tesisine geçti. Anahtar-priz üretimi ile Türkiye’nin sektöründe öncü şirketlerinden biri olan Günsan, inşaat sektöründe alçak gerilim tesisatı ekipmanları olan elektrik anahtarı, priz, grup priz, şalt malzemesi, kompakt şalter, kaçak akım röleleri, sigorta kutuları ve aksesuarlarından oluşan 17.000 parçalık ürün portföyünü distribütörleri ve bayileri aracılığı ile hem ülke içine hem de dünyada 50’den fazla ülkeye ulaştırıyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.