Çocukların hediyesi çocuklara

Çocukların hediyesi çocuklara

Suphi Koyuncu Ortaokulu öğrencileri yeni yıl için hediye çelişiki yapmak yerine, aldıkları hediyeleri, tedavi gören çocuklara verdiler. Çocukların hediyelerini alan çocuklar, yeni yıla girmenin mutluluğunu yaşadılar.

İzmir  Suphi Koyuncu Ortaokulu öğrencileri, yeni yıla girerken kendi aralarında çekiliş yaparak,  hediyeleşmek istediler. Ancak öğrencilerin çoğu, hediyeleşme yerine, hediyeleri tedavi gören çocuklara verme konusunda fikir geliştirince öğretmenler ve veliler de bu davranışlarına destek oldular.

unnamed-(1)-355.jpg

Aldıkları hediyeleri, sınıflarında paketleyen 7-G sınıfının öğrencileri, İzmir Hasta Çocuk Evi'ne sınıf öğretmenleri ve velilerle birlikte gittiler. Çocuklar, tedavi gören yaşıtlarının yeni yıllarını kutlayıp, aldıkları hediyeleri onlara verdiler. Çocukların bu ince düşüncelerine kayıtsız kalamayan veliler, çocuklara maddi destek sağladılar. Çocukların bu fikrini beğenen bir çok işadamı da, çocukların hediyeleri alabilmeleri için seferber oldular.

Hediyeleri tedavi gören çocuklarına veren ortaokul öğrencileri, hediyeye ve yeni yılda umuda en çok tedavi gören arkadaşlarının ihtiyacı olduğunu düşündüklerini, onları mutlu etmenin kendilerine daha çok mutlu ettiğini belirttiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.