ÇOCUKLARLA EL ELE BAHAR DEFİLESİ.

ÇOCUKLARLA EL ELE BAHAR DEFİLESİ.

Çevreyi ve doğayı, çocuklarımız için yaşanır bir hale getirmek amaçlı, Tiyatro, Dizi, Sinema Sanat ve İş Dünyasının seçkin isimleri Türkiye genelindeki Otistik ve Down sendromlu çocukların yararına podyuma çıkıyorlar.

Dünyamızın yaşanır bir yer olabilmesi, çevrenin ve doğanın korunması amaçlı küçük meleklerle birlikte, çevreye duyarlılık gösteren ünlü isimler  temsilen arılar ve kelebek kıyafetleri giyerek bahar defilesinde podyuma çıkacaklar. 

Sunuculuğunu Ayça Törün'ün gerçekleştireceği gecede, Zahide Yetiş, Fatih Ürek, Turgay Kıran, Esra Sönmezer, Buse Arslan Akdeniz, Merve Oflaz, Feyza Çipa, Seda Tosun, Nilay Dorsa, İpek Özkök, Gülden Dudarık, Nusret Çalışkan, Naim Akan, Cüneyt Tek, Selçuk Aygan, Bircan İpek, Şenol İpek  ve daha bir çok ünlü isim yer alacak... 

Şişli Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi programının, ÇEVKO ile beraber hazırladığı, çocukların yaşanabilir temiz bir Dünya'da hayatlarını sürdürebilmeleri amaçlı düzenlenen çevre ve doğa temalı organizasyonda siz değerli basın mensubu dostlarımızı da aramızda görmek bizi memnun edecektir. 

2 Mayıs 2017 Salı günü / Wish More Hotel  Bayrampaşa

Kokteyl saati:  17:00    /   Defile Başlangıç saati:  18:00

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.