Çok amaçlı salona Ömer Halisdemir'in adı verildi

Çok amaçlı salona Ömer Halisdemir'in adı verildi

İzmir Karabağlar’daki Nazire Merzeci İlkokulu’nda yapılan Çok Amaçlı Salonu’na Şehit Astsubay Ömer Halisdemir ismi verildi.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığında görevliyken karargâhı darbeci hainlere teslim etmeyen ve o gece şehit edilen Niğdeli Kahraman Astsubay Ömer Halisdemir ‘in adı İzmir’de ilköğretim okulunda yapılan Çok Amaçlı Salona verildi.

img-20171204-wa0051.jpg

 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde Özel Kuvvetler Komutanlığına gelerek karargâhı teslim almaya kalkan darbeci General Semih Terzi’yi alnından vurarak darbenin seyrini değiştiren Astsubay Ömer Halisdemir ‘in adı verilen yapılan İzmir Karabağlar Nezire Merzeci İlköğretim Okulunun Konferans Salonunun açalışına Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kaya, AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten, meclis üyeleri, eğitimciler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Nazire Merzeci İlköğretim Okulu Müdürü Ömer Baydemir’in evsahiliği yaptığı Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonu’n açılışında Halisdemir’in kardeşi Soner Halisdemir’de katıldı. Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonun açılış kurdelesini açılışa katılanlarla birlikte kesen Soner Halisdemir, ağabeyinin adının Türkiye'nin birçok ilinde, ilçesinde, kasabasında, köyünde yaşatılmasından dolayı gurur duyduğu söyledi.

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten ise okul müdürü Ömer Baydemir’e Türkiye’nin kötüye giden kaderini değiştiren şehidin isminin Çok Amaçlı Salona verilmesinden dolayı tebrik ettiğini, ülkenin geleceğini korurken şehit düşenlerin bu ülke insanları tarafınan hiçbir zaman unutulmayacağını söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.