ÇOK AŞIK

ÇOK AŞIK

Öykü Orakçı yazdı

Allah aşkına biri bana çok aşık olmayı anlatsın. Aşkı anlıyorum da çok aşığımm nedir? Bugünlerde en sık duyduğum söz. Bir çoğunuzun bildiği üzere, radyo program sunucusuyum. Geçen gün ben yayındayken, dinleyicimiz ; "Öykü Hanım çok aşığım, biliyorum ki o da sizi dinliyor. Radyodan birşey söyleyin" diye bir mesaj yazdı. Söyledim. Ne söyledin derseniz inanın hatırlamıyorum ama barıştılar. Iki gün sonra fotoğraf attılar. Yani "çok aşık " modunda devam ediyorlar.

Radyocu olmanın en güzel yanı, hiç tanımadığınız insanlarla gönül bağı kurmak. Tabi hayal kırıklığına uğrayanlar da var. Bir dinleyicimiz de ; Öykü Hanım, sizi dinlerken hep esmer ve uzun boylu hayal etmiştim. Sosyal medyada fotoğrafınızı görünce, resmen hayal kırıklığına uğradım. Şu an bir yabancıyı dinliyorum sanki" yazmış. Bunun için üzgünüm... Neyse, çok aşıkta kalmıştık. Bir arkadaşımla da, iki gün önce konuşurken ; eşime çok aşığım kızım yaa bunu sen anlayamazsın dedi. Bilin bakalım niye cevap veremedim?

whatsapp-image-2022-02-02-at-12-22-28.jpeg

Kuzenimin 8 yaşındaki kızı Alya ile çizgi film izliyoruz. Birden bana döndü, gülümsedi. Gülüşünden belliydi birşey olduğu.

--Öykü Abla, bizim sınıftaki Emir var ya, sence de çok tatlı değil mi?

--Sen hiç beğenmiyordun hani, ne değişti, ne oldu şimdi?

--Önceleri öyleydi ama bana çok özenli davranmaya başladı. Çok dikkatli davranıyor. Bu davranışı sürekli devam ederse , karnımdaki kelebekler uçuşabilir...

Benim bildiğim tek kelebek, kelebekler vadisindeydi. Bu konuşma bana ağır gelmişti. Annesi o an yanımızda olmayan bir çocuğa ne demeliydim? Panikledim, bir ara Pedagog arkadaşımız Sedat Baş 'ı aramayı bile düşündüm. İşinin dışında da o kadar sakin o kadar huzur veren, biri ki... Alya ,çok güzel bir cümle kurmuştu ; "davranışı sürekli" devam ederse .Bu cümleyle kendine değer veriyor, saygı duyuyordu. Çok aşık olmayı bilmem ama kimseleri kırmadan, insanın kendini sevmesi, saygı duyması, değer vermesi önemliydi. Bu beni etkilemişti ama bir daha, annesi yanımızda yokken, Alya ile sohbet etmemeye karar vermiştim. Çünkü bu sohbetler beni aşıyordu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum