Çok Sayıda Şehit ve Yaralımız Var!

Çok Sayıda Şehit ve Yaralımız Var!

Patlamanın ardından acı gerçek ortaya çıktı...

Gaziantep'te terör örgütüne ait bir hücre evine polisin baskın düzenlediği sırada patlama yaşandı. Patlamanın ardından polise ateş açılmasıyla beraber çatışma çıktı. Çatışmanın devam ettiği öğrenildi.

Gaziantep Şahinbey'de IŞİD'li teröristlerin bulunduğu bir eve baskın düzenleyen polis ekipleri bölgenin tüm giriş ve çıkışlarını kapattı. Alınan tedbirlerin ardından eve giren güvenlik görevlilerini fark eden teröristler kendilerini havaya uçurdu. Patlamayla beraber güvenlik güçlerinin arasında yarlanan polisler olduğu öğrenilirken, bir polisin hayati tehlikesinin olduğu bildirildi.

Olay yerine gelen Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, teröristlerin Alevi Kültür Derneği'ne saldırmayı planladıklar istihbaratı olduğunu söyleyerek çalışmalar sonucu söz konusu eve ulaştıklarını ifade etti.

3 şehit 8 Yaralı

Olay yerine giden Vali Yerlikaya bir açıklama yaparak patlamada 3 polisin şehit olduğunu 4'ü Suriye uyruklu olmak üzere 8 kişinin ise yaralandığını vurguladı. Yine olay yerine giderek vatandaşlarla görüşen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da "Şehitlerimize Allah'tan rahmet,  yakınlarına ve milletimize başsağlığı diyorum." ifadelerini kullandı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.