Çöllü’den Ahmetli’nin Mahallelerine Ziyaret

Çöllü’den Ahmetli’nin Mahallelerine Ziyaret

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Cem Çöllü, Ahmetli’ye bağlı Karaköy, Dereköy, Bahçecik ve Hacıköseli Mahallerini ziyaret etti. Mahalle Muhtarları ile tek tek görüşerek onların taleplerini dinleyen Daire Başkanı Cem Çöllü, Manisa Bü

Mahalle ziyaretlerini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Cem Çöllü, Ahmetli’ye bağlı dört mahalleye ziyarette bulundu. Çöllü’nün Karaköy, Dereköy, Bahçecik ve Hacıköseli Mahallelerine gerçekleştirdiği ziyaretlere Ahmetli Koordinasyon Şube Müdürü Orçun Abalı, Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı personelleri Cem Özleyen ve Mehmet Baştuğ da eşlik etti. Mahalle Muhtarları Abdullah Adıgüzel, Oruç Karaaslan, Halil Kurt, Hasan Taşkın ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Daire Başkanı Cem Çöllü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti. Mahalle muhtarları ile tek tek görüşen Cem Çöllü, muhtarların taleplerini dinledi.

Hizmetler artmaya devam edecek

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde gerçekleştirdiği hizmetler hakkında mahalle muhtarları ve vatandaşlara bilgiler veren Daire Başkanı Cem Çöllü, mahallelerin Manisa’nın Büyükşehir Belediyesi olmasının ardından önemli hizmetler almaya başladığını belirterek, öncelikli ihtiyaçlarını belirlenerek çalışmaların bu doğrultuda gerçekleştirildiğini söyledi. Mahallelerde otobüs seferlerinin başladığının dile getiren Çöllü, “Kilit parke taşı döşeme çalışmaları ile içme suyu ve kanalizasyon şebeke hattı çalışmalarımız yapıldı, yapılmaya da devam edilecek. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda mahallelerimizin eksikliklerini tespit ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de hizmetlerimiz belirli bir program dahilinde artmaya devam edecek” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin mahallelerinde gerçekleştirdikleri hizmetlerin vatandaşları memnun ettiğini belirten Muhtarlar da Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibine mahalle sakinleri adına teşekkür etti.

Çöllü’den Ahmetli Mahallelerine Ziyaret (4).JP

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.